Український Монреаль
-
Подивіться, щоб канадська віза була multiple entry
-
За день все зробите! Треба буде картка і SIN номер.
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка що тут треба вписати ?дуже дякую ( як я зрозуміла треба work permit і passport)
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка що тут треба вписати ?дуже дякую ( як я зрозуміла треба work permit і passport)
-
Потрібно відправити копію ворк перміта на вказану адресу
-
Салю Хто знає як буде Череда по куебекскі?
-
Є, +1 (514) 266-9450, Ілля Спілкується російською
-
Так, теорія онлайн, практичні заняття або на La Savane або Longueuil
-
Привіт всім, Компанія Westgroupe, в якій працюю майже рік, продовжує шукати колегу до нас в Аналітичний відділ на посаду Demand Planner. Вимоги: *fluent English *advanced Excel, good SQL *significant experience in purchasing and forecasting sales *detail-oriented Можуть взяти людину без канадського досвіду, з суттєвим українським досвідом в рітейлі або в суміжній сфері. Якщо підходете по всім 4-м пунктам, напишіть мені. Дякую. t.me/SunbeamOch
-
Дорогі українці, хочу поділитися з вами контактом стоматологічної клініки Cartier у Монреалі. Ця клініка, а саме лікар підтримує Україну та робить добру знижку для українців -20% на усі стоматологічні послуги. Це чудова можливість отримати професійну стомат.допомогу за вигідною ціною. Також зараз огляд лікаря, панорамний знімок, профілактика карієсу та проф.гігієна всього - 150$ . В клініці є україномовний персонал, тому вам буде легко записатись чи пояснити свою проблему. Я залишилась з гарним враженням від лікаря та її роботи зі мною. Номер клініки - 514 767 2120 або 514 336 6181 Інстаграм - @cliniquedentairecartier
-
А сайт гідро… тимчасово не працює..
-
Біля галереї Анджу теж у дівчини на роботі зникло
-
У нас теж немає в Кот Сен Люк.
-
Броссард, нема світла