Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український Монреаль

Український Монреаль

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
240.9k Posts 7.6k Posters 383.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t592517811T Offline
    t592517811T Offline
    Bogdan Beryslavskyy
    wrote on last edited by
    "irrespective of national parliamentary activity"
    1 Reply Last reply
    0
  • t483798403T Offline
    t483798403T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    та в тому-то й справа, що Ваш аргумент - взагалі ні про що
    1 Reply Last reply
    0
  • t483798403T Offline
    t483798403T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    я очевидно знаю міжнародне право і непогано розбираюся в психології, щоб розпізнати Ваше «на слабо». людині, яка так зухвало себе поводить, час присвячувати свій не збираюся. але перш ніж уявити себе спеціалістом з міжнародного права, спочатку станьте ним, будь ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • t592517811T Offline
    t592517811T Offline
    Bogdan Beryslavskyy
    wrote on last edited by
    "Permits Union institutions to issue orders directly affecting Union citizens" , слово в слово те що я казав
    1 Reply Last reply
    0
  • t592517811T Offline
    t592517811T Offline
    Bogdan Beryslavskyy
    wrote on last edited by
    Бо я дійсно не знаю
    1 Reply Last reply
    0
  • t592517811T Offline
    t592517811T Offline
    Bogdan Beryslavskyy
    wrote on last edited by
    То скажіть, той сценарій що я описав щодо миротворчої місії реалістичний чи ні?
    1 Reply Last reply
    0
  • t483798403T Offline
    t483798403T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    ну, якщо Ви вважаєте, що Ваше питання було ок, а то я не так сприйняла - Ваша справа
    1 Reply Last reply
    0
  • t483798403T Offline
    t483798403T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    бо там написано про ЄС, ще раз Вам кажу)
    1 Reply Last reply
    0
  • t592517811T Offline
    t592517811T Offline
    Bogdan Beryslavskyy
    wrote on last edited by
    Так це ж написано прямо у вашому скріншоті...
    1 Reply Last reply
    0
  • t592517811T Offline
    t592517811T Offline
    Bogdan Beryslavskyy
    wrote on last edited by
    Я нiколи не казав що я експерт. Я запитав вас щодо прикладу що я навiв на який ви відповіли запитанням звідки я це взяв. Очевидно, що я це взяв з мого розуміння того що я про них прочитав, тому й запитав у вас чи мій сценарій нереалістичний, я не знаю на що ви там образились
    1 Reply Last reply
    0
  • t483798403T Offline
    t483798403T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    та що Ви мішаєте котлети з деревом? Ви - спеціаліст з міжнародного права? Ви теорію знаєте? документи цих організацій бачили?
    1 Reply Last reply
    0
  • t592517811T Offline
    t592517811T Offline
    Bogdan Beryslavskyy
    wrote on last edited by
    Бо це моє розуміння того як воно працює, якщо це не так, то скажіть чому. Я знову запитаю, чи може наприклад security council віддавати накази українським військовим надісланим в якості peace keeping mission кудись в Африку наприклад?
    1 Reply Last reply
    0
  • t483798403T Offline
    t483798403T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    але так впевнено гоните на ООН)
    1 Reply Last reply
    0
  • t592517811T Offline
    t592517811T Offline
    Bogdan Beryslavskyy
    wrote on last edited by
    Окей, тобто вони вербують наші кадри, дуже круто і дуже в національних інтересах України
    1 Reply Last reply
    0
  • t483798403T Offline
    t483798403T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    наскільки я знаю, є люди, які безпосередньо йдуть по контракту служити в місії ООН - в ту ж Африку дуууууууже малоймовірно, що Security Council може хоба - і віддавати накази українським військовим бо тадааааам міжурядова, а не наднаціональна організація на жаль, зараз незручно шукати документи і дивитися, як це відбувається але за всіма логічними і теоретичними канонами це звучить, вибачте, маячнею
    1 Reply Last reply
    0
  • t592517811T Offline
    t592517811T Offline
    Bogdan Beryslavskyy
    wrote on last edited by
    Навзаєм
    1 Reply Last reply
    0
  • t483798403T Offline
    t483798403T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    вибачте, але на цьому я завершую нашу бесіду) гарного вечора)
    1 Reply Last reply
    0
  • t592957908T Offline
    t592957908T Offline
    Roma Roma
    wrote on last edited by
    Хтось може пояснити, що відбувається з Мавкою? Один сайт рекламує і продає білети, а у розкладі кінотеатру жодних спогадів про мульт. Та вже бачив повідомлення людей, які намагаються позбутися квитків.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yar Kor
    wrote on last edited by
    Нехай це фото буде нам за орієнтир й наш склад учасників мітингів, небайдужих українців в Канаді, готових до реальних дій лише тільки поповнювався з кожним разом! Слава Україні!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yar Kor
    wrote on last edited by
    Хочу висловити велику ПОДЯКУ та ПОВАГУ всім тим, хто взяв участь у нашій маніфестації в вівторок під ворожим консульством рф! Цим Ви показали, що ви не з табору "давайте побазікаємо", а з тих хто намагається діяти. Незважаючи на не дуже сприятливу погоду українці, що проживають в Монреалі та околицях, нарешті змогли мобілізуватися у великій кількості (нас було +/- сотня)  на протесний мітинг та висловити свою позицію щодо терористичних дій "болотного" державного недоутворення. Яке, за звичкою,подібно до ситуації у себе вдома, намагається перетворювати на болото та розруху усе навкруги, де ступає її чобіт. Маю надію, в майбутньому небайдужих українців буде ставати лише більше на подібних маніфестаціях. Й ми не допустимо повторення ситуацій, коли на акції на підтримку України під рашиським консульством приходить більше місцевих квебекуа ніж українців, яких тільки в Монреалі тисячі, якщо не десятки тисяч... Закликаю відкласти хоч на час війни усі існуючі протиріччя між собою, не ділити українські мітинги на "наші" та "їхні" , об'єднавши зусилля навколо того, що нас усіх пов'язує й підводить до спільного знаменника - прагнення відстоювати проукраїнські позиції. Як це все ж ВДАЛОСЯ зробити у вівторок. Бо наразі, поки триває війна, це НАЙВАЖЛЕВІШЕ й має бути головним вектором роботи української діаспори: як "старої", так й "нової". За що щиро ДЯКУЮ усім тим організаціям, які пішли на зустріч та посприяли інформаційній підтримці заходу! Хочеться вірити, що так буде й надалі. Сподіваюся, в нас з'являтиметься якнайменше сумних приводів для необхідності організації подібних маніфестацій в максимально стислі терміни, в режимі "на сьогодні". Щоб був час й на додаткові креативні ідеї. Тому одразу хочу поділитися закликом одного з учасників вчорашнього мітингу: зібратися 12 червня о 19.00 під консульством рф. Щоб "привітати"  р@бів режиму,  які планують там проводити банкет в честь якогось "дня паРаші" (певно, ім'я якесь) , по секрету, у декого є припущення - останнього. Тому й провести його нам потрібно відповідно, "штобИ праздн1к уДался" (в деяких групах просто взагалі не можна писати щось на рос, тому треба страхуватися). Що ж, давайте гуртуватися. Не губитися. Й все робити від себе залежне, щоб на подальші мітинги нас приходило, як мінімум, - не менше. Не можеш бути сам - поклич знайомих. Це вже неабияка допомога! Головне не бути взагалі байдужим. Вірю, що за більш сприятливих умов ми зможемо й перевершити наше спільне досягнення 6 червня та так зашуміти, щоб у ворога за парканом вилка випала з рук! Ще раз дякую й до зустрічі в тому ж самому місці, в той ж самий час!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags