Український Монреаль
-
Правда астматик з Запоріждя вже нічого не боїться в цьому житті😂
-
Туше
-
Привіт усім астматикам 😷
-
Бо тут треба вкалувати , щоби чогось добитися
-
Усе є насправді. Різниця лише у менталітеті. Колись розмовляла зі своєю сусідкою на цю тему. Питаю чого так мало людей йдуть до університету наприклад, а надають перевагу низькокваліфікованій праці. Вона каже «А навіщо напрягатися, якщо і на мінімалку можна прожити». Це нам потрібно вчитися, насамперед для самих себе, бо умовно кажучи класти шпали ніхто не бажає. Хочеться чогось у житті добитися, хочеться мати гарну професію. А їм і так норм, харчі купити можна, отримують якийсь велфер чи компенсації для low-income families і їм вистачає
-
Та в Дніпрі ще нічого)
-
Ахахах привіт від дніпровського астматика
-
Ага, тому я курю бо тобі вже пофігу на той табак, просто вдихнути може бути шкідливіше. Гірше тільки Кривий Ріг мабудь і ,можливо, до війни був Маріуполь(бо він менше)
-
Бойовий соціалізм йопта. А кваліфікована праця криється за рахунок мігрантів.
-
Та те що дивися ближче навіть до 1кк. Зара он май аппер дуплекс по ринку десь 350-400
-
Це факт. В мене місцевий приятель і освіту має і заробляє дуже непогано. Але він з досить заможної родини - там всі такі.
-
Можна знайти десь у селі, якщо пощастить. А так 700-800 🫠 я взагалі не знаю, чи ми купимо колись будинок, чи ні. Бо з такими приколами як зараз - ну його нафіг
-
Ну і будинок за 400-500 то оптимізм)
-
За рахунок амбіційних людей, я би сказала. Бо вони ж усі різні
-
Безкоштовно навчаю англійської мови діточок та дорослих, у яких складна ситуація. Я аспірант філології, тому буде легко. Оплати немає, від вас тільки бажання. Набір кожні два тижні в тг каналі, дивіться в профілі, публікую там і матеріали. Просто хочу допомагати тим, що в моїх силах. Усім мирного неба!☀️
-
Ну у темношкірих(у деяких) проблеми вливання в середовище. Вони всюди пруть свою культуру а іноді це трабл. Бачив на днях чувака що тупо чистив нодем апельсин на підлогу на площі. Але є і ок чуваки(банківськи співробітники і тд). Залежить більше від виховання і родини.