Український Монреаль
-
♈️ Овен 16 червня. ✨ Зізнайся в своїх почуттях, не тримай це в собі. ♉️ Телець 16 червня. ✨ Твої друзі сьогодні можуть на тебе зірватися. ♊️ Близнюки 16 червня. ✨ Сьогодні твоїй радості не буде меж. ♋️ Рак 16 червня. ✨ Сьогодні ти можеш залишити багато справ незавершеними, краще тоді їх просто не починати. ♌️ Лев 16 червня. ✨ Проаналізуй всі свої помилки, які ти робив, щоб не повторювати їх. ♍️ Діва 16 червня. ✨ Сьогодні від твого вибору буде залежати дуже багато чого. ♎️ Терези 16 червня. ✨ Сьогодні ти можеш витратити дуже багато грошей на непотрібні тобі речі, краще залишити гаманець вдома. ♏️ Скорпіон 16 червня. ✨ Правда на твоєму боці, відстоюй її до кінця. ♐️ Стрілець 16 червня. ✨ Сьогодні ти будеш переживати через дрібниці. ♑️ Козеріг 16 червня. ✨ Це не найкращий день для прийняття важливих рішень. ♒️ Водолій 16 червня. ✨ Сьогодні ти можеш спокійно робити те, що тобі захочеться, у тебе все вийде. ♓️ Риби 16 червня. ✨ Спочатку закінчи всі свої справи, а потім можеш йти відпочивати. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Пара/сумісність цього червня: Овен: Риби Телець: Овен Близнюки: Козеріг Рак: Водолій Лев: Скорпіон Діва: Терези Терези: Лев Скорпіон: Рак Стрілець: Близнюки Козеріг: Телець Водолій: Діва Риби: Стрілець
-
Гороскоп циганки на 16.06: ♈ Овен - ви не любите агресивний маркетинг тому що впізнаєте в ньому себе ♉ Телець - ви готові будувати стосунки тілько з переможцями конкурсу «кенгуру», інші - повз каси ♊ Близнюки - ви нікому не даєте поради, бо нічим добрим це не закінчується ♋ Рак - співбесіди краще за все проводити в барі ♌ Лев - не встигли прокинутися, як гроші вже почали списуватися з вашої картки ♍ Діва - заради окситоцину та дофаміну ви готові навіть почати стосунки ♎ Терези - ви нічого терпіти не збираєтеся, але якщо треба дати 233 шанси, то треба знач треба ♏ Скорпіон - ви не можете планувати свій маршрут заздалегідь тому що ви не знаєте куди вам треба але завжди кудись треба ♐ Стрілець - є два варіанти: чи у вас залізні нерви, чи ви вже нічого не відчуваєте ♑ Козеріжка - вам не подобаються загадкові люди, якщо все не чітко і ясно, то до побачення ♒ Водолій - якщо у вас немає стосунків, значить ви все робите правильно ♓ Риби - ви ніколи не вийдете з абʼюзивних стосунків, бо завжди в них будете ви п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
Мешканці Луцька скаржаться на занедбану автівку в центрі міста, у якій оселилися бомжі
-
На Львівщині суд оштрафував на 17 000 гривень чоловіка, який показував перехожим свій пісюн
-
gleam.io/5Drps/-ukrainian-comedy-stand-up-monreal
-
Не забувайте!!!!!
-
Підскажіть будь ласка, мені потрібно розвестись з моїм чоловіком. Він знаходиться в Україні. Можливо в когось була така ситуація? Чи є контакти якогось не дорогого та надійного адвоката в Україні. Буду вдячна за рекомендацію🤗
-
Вітаю! Як оформити тимчасове піклування для дитини 15 років? Відправляємо дитинку саму до старшої повнолітньої сестрички в Канаду. Куди звертатися та які документи вимагаються від батьків для оформлення опікунтства. Весь інтернет перевернули ніде немає ніякої інфо. Дякую наперед за допомогу!
-
Дякую, прочитала декілька разів: "Опікун – відповідальна повнолітня особа, яка є громадянином Канади або має постійне місце проживання, яка опікуватиметься та утримуватиме неповнолітню дитину". А старша сестра не громадянин Канади, навіть PR ,не отримала. Що, виходить на неї не можна оформлювати опікунство?
-
Напишіть мені в особисті. Я так розлучилася, а заодно і з кредитом розібралася. Мені адвокат зробила все онлайн під ключ ще і не за всі гроші світу. Так що все можливо!
-
Але якщо вибрати короткий курс, то можна і не отримувати стаді? Піврічний курс, наприклад
-
Ні наскільки я знаю. Або ворк або стаді. Стаді теж дає можливість працювати але з обмеженнями
-
Чи модна мати одразу і ворк і стаді перміт?
-
Але якщо ми розглядаємо таку ситуацію поки ще є статус, то цей пункт зайвий?
-
Продовжити статус