Український Монреаль
-
погоджуюсь👍
-
♈️ Овен 1 липня. ✨ Присвяти весь день собі коханому, вимкни телефон. ♉️ Телець 1 липня. ✨ Хочеться сказати «ні», але ти вже сказав «так», тому треба якось зіскочити. ♊️ Близнюки 1 липня. ✨ Вітаю, тебе знімає прихована камера (інакше як ось це все пояснити?) ♋️ Рак 1 липня. ✨ Хочеться простого людського бабки — не проблема. ♌️ Лев 1 липня. ✨ Ти милий, навіть коли косячиш. ♍️ Діва 1 липня. ✨ Треба потерпіти, потім ще трошки потерпіти і ще, а потім подивимося що і як, тому що так далеко зірки не можуть дати відповідь. ♎️ Терези 1 липня. ✨ Легко бути красивим на тлі інших. ♏️ Скорпіон 1 липня. ✨ Ти не хочеш сперечатися, але чому просто не можна погодитися з твоєю думкою? ♐️ Стрілець 1 липня. ✨ Стосунки — пастка, яка відволікає тебе від заробляння грошей. ♑️ Козеріг 1 липня. ✨ Не напрягайся, тобі за це не платять. ♒️ Водолій 1 липня. ✨ У тебе ніколи не буде зневоднення, якщо ти будеш пити склянку води після кожної істерики. ♓️ Риби 1 липня. ✨ Спасибі на хліб не намажеш. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Гороскоп циганки на 01.07: ♈ Овен - ви не найромантичніша людина, але іноді хочеться суші на природі ♉ Телець - ви говорите не дуже багато, але все про справі ♊ Близнюки - якби не ваш робочий графік, то ви б теж нагнітали обстановку, а так - ссорі, багато роботи ♋ Рак - новий день - нові приколи, які ще більше накручують ♌ Лев - ви не любите сидіти вдома, але це єдине місце, де ви можете відпочити ♍ Діва - вас не цікавить схвалення інших, але якщо це схвалення вимірюється в грошах, то цікавить ♎ Терези - тим часом починається другий місяць літа... ♏ Скорпіон - ви не пліткуєте, тому що переважно говорите лише про себе ♐ Стрілець - як можна добре провести день, якщо ви все раціоналізуєте? ♑ Козеріжка - мінімум - вас не цікавить. максимум - інша справа, особливо якщо максимум пиздеця ♒ Водолій - всі ваші сили йдуть на те, щоб зберегти ці сили ♓ Риби - ви не уникаєте людей, ви просто даєте їм можливість зрозуміти, що весело лише з вами п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
У мене у самої є брат, який почав у 14-15 потроху продавати речі в інтернеті (сам зробив собі сайт), а після закінчення школи почав жити окремо. Але все одно батьки були поруч, допомагали, і слідкували і за станом здоров'я, і за тим як він навчається, за тим як він розподіляє фінанси, за звичками (щоб не пив не курив і по дівчатах не вештався, бо так можна створити собі проблем на все життя... хлопці є хлопці). У 23, після того як він отримав освіту, він розпочав свою справу разом із друзями. Я розумію, що батьки бувають різні, але доволі зверхньо до нього будуть відноситись потім не тільки батьки, якщо він зараз свою освіту і особистий розвиток відкладе на потім, а низькооплачувану роботу - на перше місце. Батьки, якими вони б не були, хочуть для нього хорошої долі, може просто намагаються показати йому, що потрібно або дослухатись до них, або іти працювати і жити самостійно. Нехай буде мотивація, але почекати пару років - то єдине адекватне рішення.
-
Тут ж більше стоїть питання у приорітетності, як на мене. Якщо правильно пояснювати дитині вона у майбутньому не буде робити дурниці. Це як замість того аби казати дитині вдома з батьками пити можна, привчати до хорошого алкоголю та правильної компанії яка не буде споювати тебе
-
В Квебеку можна починати працювати парт-тайм з 12 років, але є нюанси. Найголовніший - це до отримання диплому про закінчення середньої освіти максимум працювати можна 17 годин на тиждень та лише у вільний від школи час. Винятками є канікули або свята. Багато хто з місцевих доглядає за дітьми, вигулює домашніх тварин, влітку підробляє у таборах або сільско-господарстві. Тому якщо є бажання підзаробити - можливість є, якщо є також дозвіл батьків. Ось офіційний сайт, можете ознайомитися www.cnesst.gouv.qc.ca/fr/conditions-travail/statuts-particuliers/travail-jeunes/frequentation-scolaire-horaire-travail-jeune#:~:text=%C3%80%20partir%20du%201er,effectu%C3%A9es%20du%20lundi%20au%20vendredi.
-
Із хлопцями нічого не працює - це точно. Все одно п'ють шмурдяк і стрибають через паркани. То така фаза розвитку😅
-
У мене навпаки) я знала свою міру і не перебільшувала її, а зараз взагалі відмовилась від алкоголю)
-
Знаю по собі - погано працює. Всеодно пʼєш шмурдяк і твориш фігню до певного віку😂 все приходить з віком. Ну у мене так було. Поки сам якоїсь гидоти не випʼєш так щоб страждати весь наступний день - не дійде)
-
Ну частково правда ж. Хоча у нас і дівчата пили шмурдяк і лазили по підворотнях😂
-
Я думаю це хлопці а підлітки в цілому. Хто з нас не бунтував, питання лиш на скільки сильно та які наслідки того)
-
або підліткова психологія (а у біології іще більше сексизму😄)
-
Це вже сексизм
-
Характер теж трохи грає)
-
Як на мене, то робота в таборі або, наприклад, догляд за тваринами навчатиє відповідальності, тренує соціальні навички і розширює сферу контактів. Хто зна, може хлопчина собачку чиюсь вигуляє, а потім хазяїн тої собачки в нагоді стане 🤷♀️ життя то така штука, з сюрпризами. Також це гарний варіант щодо вивчення мови та особливостей менталітету місцевих. Це місцевий досвід, який ніякими сертифікатами чи дипломами не заміниш.