Український Монреаль
-
-
Бунтують усі, але співвідношення у процентах різне. Серед дівчат більшість не шукають собі пригод (це вплив компанії зазвичай). Окрім того, вплив поганих звичок на чоловіків і жінок - різний, і наслідки - також. У мене є подруга - нарколог. Вона каже, що лікувати жінок від залежності набагато важче, ніж чоловіків. Жіночий алкоголізм, наприклад, майже не лікується (тимчасово так, але вірогідність того, що людина повернеться до звички - більше в рази), при цьому більшість жінок стають залежними саме поряд із чоловіками. До того ж, наслідки для дівчини можуть бути на все життя, бо набір яйцеклітин ми маємо один, і вони не оновлюються, у той час як сперма у чоловіків оновлюється кожні 3 місяці (страшний сексизм - ця біологія). Про інші способи зруйнувати собі життя я взагалі мовчу.
-
Шукаю підробіток на вихідні може бути мувінг (можу сам щось перевезти невелике своему авто )
-
Продам свою машину, відїздила год, в хорошому стані, сів та поїхав, на перший рік те що надо не дорого та зручно
-
2007 toyota yaris 290000
-
Рік/пробіг/модель напишіть
-
Фу який ви
-
Людина приізджає з В2. Це дуже високий рівень якого достатньо для професійного використання англійськоі. Французькоі нема. Для більшості робіт тут французька потрібна. Якщо така людина з В2 поіде хоча б в Онтаріо- шансів знайти високооплачувану роботу буде набагато більше. А через півроку- рік В2 вже буде не В2, а С1 і це вже рівень носія. То нащо себе мучити французькою з нуля? Коли краще себе вже мучити тим як роботу знайти покраще, і куди гроші витрачати?
-
Я лиш 4 день тут 😅
-
Вже лячно... Якщо у мене англійська CLB 7 а французької нема але я планую вивчати? 😅