Український Монреаль
-
Гороскоп циганки на 27.07: ♈ Овен - якщо не знаєте з чого почати – не починайте ♉ Телець - вас надихає самотність, але вас постійно хтось оточує ♊ Близнюки - у житті головне стабільність: не було сил вчора, немає сьогодні і не буде завтра ♋ Рак - ви не розумієте як це поводитися нормально, якщо нормальність - це субʼєктивно ♌ Лев - хочеться бути більш адекватним, але виходить менш ♍ Діва - хочеться повернути все назад, але ви не пам'ятаєте, що було і що саме повернути ♎ Терези - навіщо відкладати на завтра те, що давно треба пропрацювати з психологом? ♏ Скорпіон - як припинити шукати кращі варіанти і почати жити? ♐ Стрілець - як можна закохатися, якщо ви не запам'ятовуєте з ким знайомилися? ♑ Козеріжка - настрій прокинутися відомим та багатим, але поки важко навіть прокинутися ♒ Водолій - ви ще не зустріли потрібних людей, бо буваєте не в тих місцях ♓ Риби - все буде добре, тому що погано вас не влаштовує п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
Всім привіт, потрібна людина на завтра в 10 ранку перевезти пральну машину, орієнтовно працювати 2 години, заплачу 25$ на годину) всім гарного вечора
-
Дякую! Сподіваюся, що час та натхнення будуть)) Мене вже переводили достроково з А2 на В1 на курсах з іспанської, бо всі місячні канікули займалася самостійно по 8 годин на день + мовна практика. Маю перше враження, що іспанська та французька граматично та лексично досить подібні, тому передбачаю найбільші проблеми з вимовою та розумінням на слух. Це найбільш важливе, але цього не опанувати без мовного простору, а я ще чекаю на візу...
-
В будь якому разі при закінченні певного рівня можете попросити скласти іспит за наступний. Але чи це буде фізично для вас можливо- це вже інше питання
-
я питала в employment services v Montreal, Laval and Gatineau. В Ґатіно є Sita здається, вони праціють з імлоймент щоб відправити вас хоч кудись щоб скоріше вийшли на роботу але у них майже нема англо мовних викладачів але можливість є, питання тільки коли вони будуть. Якщо у когось є інформація також буда вдячна