Український Монреаль
-
розуміння - 430, говоріння - 434. 400 - це вже В2. По темам: на усному, там де, питання ставити, то була тема зателефонувати в агентство по організації дитячих святкувань. 10 питань мінімум потрібно поставити, формальна мова. По ситуації, то потрібно було вговорити подругу поїхати в французьке село на 3-14 днів) Екзаменатор дуже впиралася, хоча я сказала, що то не справжнє село, а імітація його біля Гранбі) По розумінню, то там тем як таких нема. В секції С, там де іде діалог, а в тебе 3-4 питання з варіантами відповідей, то чесно скажу взагалі не зрозуміла про що були ті діалоги) Напевно, норм секцію В зробила, не інакше
-
Кот де Неж. Але якщо ви одна, навіщо вам дві спальні? Може меншу квартиру?
-
Всім привіт, шукають водія, робота на території США Массачусетс Коннектикут Всі питання по телефону +15145579110 Дмитро
-
Ні, не чула. Це тут просто по сусідству і я знаю, що вони недорого українцям здають. Може у них і менші є. Але, наскільки я знаю, то саме тут, в Кот-де-неж.
-
Цей екзамен, ТЕФАК, то реально здати на рівень вище, ніж є реально. Треба суто під нього руку набити)
-
Доброго дня. Підкажіть, куди потрібно повідомити, якщо хочеш поїхати в Україну і повернутись до кінця року? Дякую велике ☺️
-
ALC Montréal – Académie Linguistique Charlemagne. Вибрала цей центр, так як репетитор дала декілька "точок" з хорошою репутацією, а в цього центру було зручно, що можна було за місяць обрати час відразу ж 2 екзамени в один день. Не скажу, щоб рекомендувала його, екзаменатор була не підтримуюча, дуже строга, вибила мене з колії трохи) Кажуть, що в МакГіллі дуже супортів екзаменатори, але там графік був тільки на 2 тижні наперед і в один день не було можливості здати і розуміння, і говоріння
-
Доброго дня. Я змогла записатися в Едмонтон, тільки після того як дізналася коли в них оновлюються слоти, інакше протягом місяця всі мої спроби були марними. В Едмонтоні оновлення слотів йде з вівторка по суботу о 6й вечора за часом Едмонтона. І в 6:01 вже все зайнято. Змогла записатися в суботу рівно в 6:00 і мабуть завдяки тому, що обрала останній запис на день
-
Дякую.
-
Тобто францізасьйон рік, повний день не дає знань для того, щоб здати екзамен на В2? Екзамен на загальний рівень чи академічний?
-
у мене була, я до того що якщо emergency то мона їхати без запису, ну а що робити
-
потребують звичайно