Український Монреаль
-
Дешевше? Бо теж плануємо на ніагара фолс в вересні)
-
Так на екзамені не квебекська англійська? Я думала що квебекська. А структуру екзамену звичайно треба знать. Я готувалася до ielts то там взагалі структура це окрема наука плюс до рівня мови
-
А в чому полягає письмова частина?
-
Здати екзамен на В2 і знати реальний В2 - то різне як на мене) Вивчити в групі з 16-20 осіб з нуля за рік до рівня В2, на мою думку, не можливо більшості. Треба мати схильність до мов, додатково ще займатися, мати практику мови з носіями постійно, тоді реально знання такого рівня отримати. На курсах В1 - це досяжний результат, знову ж таки на мою думку. В мене в бюлетні про закінчення курсів стоїть 7 по усіх рівнях, що значить В2 рівень, але реально мої знання це 6, не вище. Проте усну частину на В2 по ТЕФАК здала)
-
Дякую
-
А де саме, також думала
-
Бажаючих стільки, що скоро будуть групи по 25) черги ж на місяці на курси. Повторюся, мій реальний рівень В1, на В2 вдалося здати, бо «заточилася» під екзамен.
-
За рік, повний день, кожен день має бути достатньо. Тут явно проблема з якістю викладання. І групи завеликі. Мало б бути не більше 10 осіб. То дуже добре, що ви така старанна і самі змогли довчити для здачі іспиту на В2.
-
На IELTS теж заточитися треба, бо не знаючи цого правил і вимог навіть добре знаючи англійську на хороший бал не здаш. Нажаль, усі ці екзамени не про знання мови.
-
Зовсім не так. Академічну англійську ви використовуєте, коли навчаєтеся в університеті та під час роботи з документами. Дивлячись хто на кого вчився.