Український Монреаль
-
CIBC
-
Перездається квартира в зв'язку із від'їздом. Локація: Сан Лоран, H4L 4 1/2 - 2 спальні + велика вітальня. Все необхідне для життя залишаємо в квартирі за невелику оплату (ліжка з матрацами, тумби, техніка, кухня, є дитяче ліжечко). Пральної машинки в квартирі немає. Є пральня внизу, загальна. Район тихий, недалеко є супермаркет Максі, Супер С, аптеки, метро, оранжева гілка. Ціна оренди квартири 1200 $ Доступна із 27.08 Якщо зацікавила пропозиція, пишіть на вайбер/whattsapp/телеграм Дякую
-
Щиро дякую ❤️ Мені треба в Польщу Пробувала в PayPal, телефон заглючив...може підкажете щось інше?
-
У мене ліз з косайнером але в мене тут знайомий був. Знпйти дуже не впевнений бо косайнер це відповідальність в разі чогось
-
Може хтось здає ?
-
Добрий день шукаю квартиру для 4 людей з них 2 дітей 13,15 дорослі одружені взрослі 2 Квартира потрібна в хорошому районі на 2 неділі
-
А ще порекомендуйте хендімена)) нам треба карниз повісити, ТВ і ще небагато роботи)
-
О, дякую за інформацію, я написала вам в приватне повідомлення
-
В моєму будинку буде здаватись квартира але з жовтня, приємна ціна + платиш за один місяць і їх не цікавить кредитна історія
-
Хто найближчим часом скаже тобі про свої почуття? Овен — Близнюки Телець — Терези Близнюки — Рак Рак — Лев Лев — Скорпіон Діва — Риби Терези — Козеріг Скорпіон — Овен Стрілець — Водолій Козеріг — Діва Водолій — Стрілець Риби — Телець
-
Дякую )
-
+1 (438) 372-1121 Ярослав