Український Монреаль
-
Доброго дня. Потрібно перевезти диван ) Хто займається таким?)
-
Привіт. Порадьте як переслати гроші з Канади в Європу?
-
Якщо то була китаянка, то для них нормально кричати через гроші навіть якщо у Вас є вибір не платити, бо вони на гроші моляться. У таких випадках треба казати "Уо ши Укилань жен! Уо мейо хен дуо чєн" (шо значить: Я з України. У мене не дуже багато грошей), бо вони до іноземців (яких вони не розрізняють) ставляться як до живих банкоматів, і думають що усі кругом багаті, тільки вони бідні-нещасні, і дурити іноземців на гроші для них - розвага (я чула як вони хваляться один перед одним коли когось обдурять, і це типу нормально, навіть добре... така ментальність). Якщо Ви стикаєтесь із хамством, просто кажете: Уо тсАо!" (шо значить "я ї*ала...) і йдіть звідти. Чайові - то на вибір. Вони не мають права кидатись на людей за таке.
-
Не потрібен! Можете сміло їхати !
-
Ми там прожили рік! Близько парк, легке транспортне сполучення!
-
Все правильно зробили👍
-
Ну проблема була навіть не в тому що я не можу заплатити а в поганому сервісі. Я просто сказала що сервіс поганий і вона від мене відчепилася.
-
Але ці підступні pos є навіть там, де береш каву і пиріжок з собою. Які в цьому випадку чайові? 🤨
-
які ви обізнані у китайській мові :)
-
Я в другий тиждень перебування в Монреалі стояла на касі заплатити за обід, а попереду пара туристів (англ чи фр, не зрозуміла) не дали чайових. То працівниця так кричала їм услід, що я з переляку дала +15%🙈🙉😁
-
я там працювала 3 роки, довелося трохи вивчити, бо англійську там знають може пів відсотка людей, а деякі і китайської не знають, і шпарять на своїх діалектах😅
-
Знайома ситуація :) я окрім шє шє ні на чого не спромігся, хоча може з-за того що був перекладач завжди