Український Монреаль
-
Дуже довго розказувати) через півтора роки після прибуття є доступ до спицифічних аккаунтів. Rrsp, resp, tfsa. Якщо класти туди гроші то поки ти їх не виводиш ти витягаєш їх з під податків. Раджу вивчати фінансову систему Канади.
-
Чи можно детальніше?
-
Ну самій так це мабуть складно. Ну і в гіршому випадку руммейт це завжди варіант
-
Саме так і роблю, та по іншому тут і ніяк. На одну зарплату прожити тут майже нереально. Тому в ідеалі тут треба мати людину з якою (яким ) разом орендувати житло. В мене поки все самостійно.
-
Ну є фінансові інструменти (для накопичення) які не оподатковуються😂
-
Ну тут прийнято молоді брати 1,5 або 2 ставки щоб стати на ноги. Нʼюкамерам так само. Треба шукати додатковий інкам. Ще бажано витягати його з під податків що буде доступно через 1,5 роки тут. Ну і сімейна ситуація важлива звісно.
-
Згодна звичайно. Але якщо зарплата близька до мінімальної, то це не дуже діє. Ще треба додати що працювати але так щоб не загнутись зовсім. Бо в такому випадку і роль комахи в капіталістичній машині неможлива…
-
Ох ні. Керування фінансами може бути важливішим. Бо висока стартова позиція то одразу високі податки. І якщо цим не керувати то не те щоб дуже багато лишається. Треба щнати про прогрми/повернення і тд. І вміти менеджити свої борги.
-
Ну це так. В мене їх теж при оплаті як кредитку хавало. Той самий вайз так само.
-
Більше від стартових позицій
-
Працювати, працювати і ще раз працювати. Багато залежить від стартових позицій і вміння керувати фінансами.
-
Укрпоштою, якщо є рецепт і чек. Рецепт має бути на все (навіть валерянку) і рецепт має бути на ім'я отримувача, кріпиться на пачку. Їде як укрпоштою, як повезе деколи 3 тижні, деколи більше.
-
З приводу опалення по відношенні до зарплати вроді легше оплатить як в Україні. А взагалі вартість життя Так, відчуваєш себе комахою в капіталістичній машині… Чи покращиться щось з часом? Хто зна, робимо все можливе…
-
Хоча найсмішніше що укр карти по факту це дебет з овердрафтом😂