Український Монреаль
-
Дякую!
-
Ранок добрий підкажіть без медичного іспиту який потрібно пройти на протязі 90 днів чи можна офіційно влаштуватися на роботу? А потім його зробити в цій термін?
-
Люблю, як друга 😂👌🏻 чекаю осінь
-
Для тебе
-
Гороскоп циганки на 31.08: ♈ Овен - хочеться провести останній день літа, як власне і все літо, на роботі ♉ Телець - у вас все має бути чітко за графіком, скандали в тому числі (для профілактики) ♊ Близнюки - доросле життя - це коли ви перестаєте шукати таргетолога і починаєте шукати таролога ♋ Рак - ніхто не знає як правильно, тому просто щось робіть ♌ Лев - завтра осінь і більше не треба буде робити вигляд, що вам подобається літо ♍ Діва - у вас щодня тяжкий період під назвою «ранок» ♎ Терези - ви любили літо, але як друга. нарешті завтра осінь ♏ Скорпіон - хочеться відкрити ФОП з назвою «КАРМА», щоб вона працювала на вас ♐ Стрілець - переважно хмарно - так можна описати ваш настрій сьогодні ♑ Козеріжка - якщо ви не хочете стосунків, то чого ви про них говорите щодня? ♒ Водолій - у вас по декілька разів на день криза середнього віку ♓ Риби - ви не критикуєте, ви просто даєте опис того, що відбувається навколо п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 31 серпня. ✨ Ти знаєш, що потрібно робити, так зроби це. ♉️ Телець 31 серпня. ✨ ВСЕ В ТВОЇХ РУКАХ. ТИ НАЙКРАЩИЙ. ♊️ Близнюки 31 серпня. ✨ Тобі треба виспатися, інакше буде пекло. ♋️ Рак 31 серпня. ✨ Почуття виражаються не в словах, потрібні вчинки. ♌️ Лев 31 серпня. ✨ Ці люди не гідні тебе, відпусти їх. ♍️ Діва 31 серпня. ✨ Чому б не постраждати сьогодні? ♎️ Терези 31 серпня. ✨ Ти довго ще будеш все терпіти? ♏️ Скорпіон 31 серпня. ✨ Чому ти так швидко здаєшся? ♐️ Стрілець 31 серпня. ✨ ПОПЕРЕДУ ВІДМІННИЙ ДЕНЬ, НЕ ПІДВЕДИ. ♑️ Козеріг 31 серпня. ✨ Я намагаюся вас любити. Не заважайте мені. ♒️ Водолій 31 серпня. ✨ Це не збіг, задумайся. ♓️ Риби 31 серпня. ✨ Я гарячий, розійдіться. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Пишуть непристойні речі
-
Що коється? Повипускали дебілів з божевільні😂😂
-
Саме так.
-
Та вони тебе питати не будуть. Зі мною ніхто не гуляє.
-
Хлопці мабуть теж хочуть