Український Монреаль
-
Поживемо - побачимо 😊
-
У Ватрі
-
Як я це зрозумів, то є якийсь сервіс, не міфі, та це не провінційна допомога у перші 6 місяців. Тому і питаю у людей. Якщо я помиляюсь виправте мене.
-
Ці питання краще обговорювати тоді, коли люди здадуть річний податковий звіт. Бо мені теж продовжували виплачувати допомогу у початковій сумі навіть після того, як я повідомила, що чоловік почав працювати. Під час подання декларації подивимося, що залишать, а що скажуть повертати. То отримання чогось зараз не гарантує того, що не треба буде повертати потім.
-
Так, якщо є підстави. Мені відмовили.
-
Я щойно почала навчання на франсизасьон. Наскільки я розумію, йдеться про провінційну допомогу від Сервіс Квебек, яку виплачують 6 місяців. У нас є люди, які почали вчитися на франсізасьон, але термін отримання провінційної допомоги ще триває. Вони заповнюють додатковий документ, і поки отримують цю допомогу, МІФІ їм нічого не платить. Після закінчення терміну виплати провінційної допомоги їм платитимуть стипендію.
-
Вам час відпустити минуле: 1 місце — Близнюки 2 місце — Телець 3 місце — Діва 4 місце — Стрілець 5 місце — Овен 6 місце — Риби 7 місце — Рак 8 місце — Козеріг 9 місце — Лев 10 місце — Водолій
-
В середньому за 1000
-
Добрий вечір всім,скоро планую летіти в Монреаль,підкажіть хто знає,за скільки в середньому можна зняти 1-кімнатну квартиру або кімнату
-
Ви можете ще раз описати послідовність дій, які призведуть до 1400 кад при вивченні французької у школі?
-
Так. 🏊♂