Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український Монреаль

Український Монреаль

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
240.9k Posts 7.6k Posters 382.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5522332797T Offline
    t5522332797T Offline
    Полюша
    wrote on last edited by
    Дякую за відгук! Теж чекаю, в мене є рівень, тож спершу на дзвіночок 🛎️ від них.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5522332797T Offline
    t5522332797T Offline
    Полюша
    wrote on last edited by
    Ви реєструєтесь на сайті mifi, заповнюєте анкету, вписуєте свої дані, інфо щодо себе, обираєте ближчу до себе школу францізасьону чи яку важаєте кращою для себе, потім листа відправляйте з копією документів і чекаєте звісточки. От мова про те що, в середньому чекають від 2 до 6 місяців. Сайт де подавати заявку тут (всі кнопки активні - і фул тайм, і парт тайм) www.quebec.ca/education/apprendre-le-francais/cours-temps-complet/immigrant/inscription
    1 Reply Last reply
    0
  • t492977084T Offline
    t492977084T Offline
    Дарина
    wrote on last edited by
    З нуля, мені дуже подобається. Але все залежить від вчителя. Я зараз на 2 курсі, можу спілкуватися на елементарному рівні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    Через соціальний сервіс ? І яка процедура оформлення ? Підскажіть будь ласка .
    1 Reply Last reply
    0
  • t5522332797T Offline
    t5522332797T Offline
    Полюша
    wrote on last edited by
    Ви з нуля? Як вам рівень навчання?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ilya So
    wrote on last edited by
    Всім доброго дня А підкажіть чи є люди які розуміються на обладнанні для басейнів?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5687992506T Offline
    t5687992506T Offline
    Helen
    wrote on last edited by
    Відіграє МІФІ ,і якщо оформляєшся через соціальний сервіс платять 1400$ на фултайм
    1 Reply Last reply
    0
  • t492977084T Offline
    t492977084T Offline
    Дарина
    wrote on last edited by
    Десь 3,5 місяці. Від міфі направили
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    ♈️ Овен 4 вересня. ✨ Твої друзі від тебе щось намагаються приховати. ♉️ Телець 4 вересня. ✨ Нарешті на твоїй вулиці свято. ♊️ Близнюки 4 вересня. ✨ Будь непередбачуваним, таких люблять. ♋️ Рак 4 вересня. ✨ ЧОМУ ВСЕ ТАК СКЛАДНО? ♌️ Лев 4 вересня. ✨ День буде напружений і дивний. ♍️ Діва 4 вересня. ✨ Можна мені вже Новий рік? ♎️ Терези 4 вересня. ✨ Стан: загублений в своїх думках. ♏️ Скорпіон 4 вересня. ✨ Дивись на все більш позитивно. ♐️ Стрілець 4 вересня. ✨ Допоможіть мені визначитися. ♑️ Козеріг 4 вересня. ✨ Будь обережний, за тобою полювання. ♒️ Водолій 4 вересня. ✨ Сьогодні ти будеш сумувати весь день. ♓️ Риби 4 вересня. ✨ Тебе захочуть засмутити, але шли їх всіх подалі. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Fake Drip
    wrote on last edited by
    💰Redeem cash up to CA$200.00 together!💰Click and accept my invitation on Temu to get started👉 temu.com/s/POzWpvBReg8uiDW
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Fake Drip
    wrote on last edited by
    Hello
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu de Soria
    wrote on last edited by
    /report
    1 Reply Last reply
    0
  • t454427796T Offline
    t454427796T Offline
    M A N U
    wrote on last edited by
    Всім доброго дня !) Приїзжаєм з чоловіком в Монреаль 25 вересня. Будем дуже раді новим знайомствам і співпраці ☺️ Я артистка-вокалістка та коуч з вокалу , чоловік професійний Режиссер, відео эдітор та колорист ) Тому якщо Вам потрібна вокалістка на Ваше свято ,або ви давно хотіли б займатися вокалом , або Вам треба зняти круту рекламу, документальний фільм про Вашу компанію, кліп, тощо… звертайтеся до нас ❤️ Та просто пишіть для знайомств ) У нас ще донька є, 7 років , в монреалі вже в школу пішла 🙈
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Міський голова Долини дозволив себе публічно ганьбити в обмін на донати для ЗСУ
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Гороскоп циганки на 04.09: ♈ Овен - ваш улюблений образ - образ людини без дедлайній ♉ Телець - у вас немає проблем, у вас є тільки задачі, які відкладаєте на останній момент ♊ Близнюки - зараз ваша кукуха тримається на новому сезоні супермами ♋ Рак - хочеться бути людиною, яка привносить гроші в бюджет, а не тільки витрачає ♌ Лев - з вами краще не сперечатися, тому що потім доведеться більше витрачати часу на вислуховування аргументів ♍ Діва - вересень тільки почався, а ви вже щось не встигаєте ♎ Терези - у вас не так багато запитів до людей: просто не плутати карбонару та капібару ♏ Скорпіон - хочеться просто насолоджуватися життям, а не тільки робити вигляд ♐ Стрілець - при знайомстві з людиною, головне - почати показувати свій характер першим ♑ Козеріжка - ваша суперсила - це накрутити не тільки себе, а й ще когось ♒ Водолій - найдіть собі нове хобі. слідкувати за колишніми - це не хобі ♓ Риби - стосунки - це ваше кардіотренування п.с. русский военный корабль, иди нахуй
    1 Reply Last reply
    0
  • t5164409941T Offline
    t5164409941T Offline
    Дима
    wrote on last edited by
    Доброго ранку, є хто живе біля метро біоб'єн, потрібна терміново маленька допомога)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1822135394T Offline
    t1822135394T Offline
    Парубок Моторний
    wrote on last edited by
    Шукаю дівчину для цікавого спілкування.
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Кому варто сьогодні відповісти «так»? Овен — Телець Телець — Терези Близнюки — Козеріг Рак — Рак Лев — Близнюки Діва — Стрілець Терези — Діва Скорпіон — Овен Стрілець — Скорпіон Козеріг — Лев Водолій — Риби Риби — Водолій
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sabina Bahyshova
    wrote on last edited by
    Вітаю. В мене таке питання. Запалився на минулому тижні лімфовузол під підборіддям. Масштаби запалення були катастрофічними. Важко дихати навіть. Так погано я почувалась вперше. Пішла до лікаря, вона нічого конкретного не сказала, сказала, що то наче не лімфовузол, а щось інше. А що саме, я не зрозуміла. Бо моя французька така собі) Зараз п'ю антибіотики вже 5 день. Пухлина стала менше, але ще досі болить трохи. Під час пальпації сьогодні виявила, що ця припухлість схожа на кістку, досить великих розмірів. Що мені із цим робити? А раптом це якась кіста? Куди можна звернутися, щоб з'ясувати характер утворення.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu de Soria
    wrote on last edited by
    В мене була кіста, з температурою 40, але нічого не боліло, виявили ось так на рентгені випадково (чекала іншого лікаря з обідньої перерви, зайшла зробити "безкоштовну діагностику"). В лікарні (госпіталізували на операцію) познайомилася з жінкою, в якої було запалення слинової залози, через утворення "камінчика". Так що багато "цікавого" саме стоматологи знаходять...
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags