Український Монреаль
-
Ні. Все добре
-
Ну, я перечитувала тоді цей закон, то це було справді незаконно працювати фул тайм, але його після цих ковідних перепетій пофіксили і забрали таке правило, бо потрібно було перекривати відкриті вакансії, тому зараз, наскільки я знаю, жодних проблем з цим не має, працюю фул тайм з лютого, паралельно фул тайм курси, фізично, це дуже складно, але якщо є в цьому якась мета, то все можливо, жодних штрафів не приходило за цей час.
-
Буде
-
Працював вночі з 3 до 7, потім їхав на курси, на парах боровся зі сном, на питання: - où est votre famille?, називав своє призвище😂
-
Дуже цинічно 😕
-
Можуть друзі приглянути за нею. Допомогти. 👐😈
-
7 місяців на двох роботах, нормально. Жінку тільки давно не бачив, не знаю чи живе вона ще зі мною)
-
на жаль, сьогодні путін не здох
-
Hi everyone! ✌️ Мене звуть Олена і я помітила, що багато з вас хоче потрапити на speaking club, але Монреаль багато запропонувати не може, а ось я можу. Викладаю я вже не перший рік, тому вирішила організувати свій клуб для всіх охочих навчитись правильно та без зайвого стресу спілкуватись англійською. У кого вільна неділя 17/09 - text me і я відправлю вам посилання на канал, щоб ви завжди залишалися у центрі подій! t.me/blondddie Але якщо ви раптово зайняті— підписуйтесь на канал та слідкуйте за новинами, адже це не остання наша зустріч! See you soon 🤟
-
Тут занадто багато шляхів як заробити, побережіть себе Якщо вам потрібен результат ціх курсів, не треба працювати у ніч, я знаю про що кажу, просто повірте
-
Ну поки додому, поки в ліжко то і вставать через декілька годин треба буде. Тут краще здоров‘ям не ризикувати аж так
-
До 01:00
-
Тобто працювати вночі? Ви впевнені що витримаєте?
-
знайома каже що їй говорили, що за таке буде потім штраф і можливо не тільки