Український Монреаль
-
хлопець пролітав над Монреалем, і не бачив правил групи
-
українською будь-ласка, і краще одразу знімайте готель, бо ми усі вже нагулялися на сьогодні.
-
та промайнув як серпнева зоря, ми тут страшні, налякали одразу😄
-
🆘🆘 БЛАГАЮ ВАС , ЯКЩО ЩЕ ЗАЛИШИЛИСЬ СПРАВЖНІ ЛЮДИ!! 🆘️🆘️ Вже СЬОГОДНІ О 12.00 будуть робить 3 ОСТАНЮ операцію, зібрана дуже велика сумма , нам не вистачає лише 6200 грн 🆘🆘🆘 Я дуже вас прошу допоможіть. Ми попали під обстріл. Дитина у важкому стані, нам терміново потрібна допомога з коштами на лікування! 🆘🆘🆘 БУДЬ-ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ 🆘🆘🆘 Я вже писала тут, але із за ускладнень назначили ще одну операцію, наше фінансове становище на нулю, втратили все що мали, а що було вже продалось.. Волонтери також допомагають,сума була велика Кому не шкода тих десять, двадцять гривень... Для когось це лише чашка кави, а нам порятунок дитини!!! 🆘🆘🆘 Номер Картки сбора 4724722027089016 Нехай Ваша вдячність повернеться до Вас у тисячократному розмірі! Щиро вдячна Вам за допомогу! Мені вже немає до кого звернутися, крім Вас. 🆘️🆘️🙏🙏🆘️
-
Гороскоп циганки на 08.09: ♈ Овен - вихідні - це щось для тих, хто збирається кудись виходити, а не сидіти вдома (це не про вас) ♉ Телець - ви не любите срачі, але читати в інтернете срачі людей, яких ви вперше бачите - улюблена розвага ♊ Близнюки - чим більше у вас додаткових особистостей, тим легше вам знайти підхід до кожного ♋ Рак - ви не знайомитеся з людьми, бо до них завжди можна звернутися як «вибачте, будь ласка» ♌ Лев - колись ви зустрінете своє щастя, але поки зустрічаєте тіки новий робочий день ♍ Діва - таксі - ваш улюблений телепорт. ось ви їдете на побачення з тіндер, а ось ви вже повертаєтеся назад через 5 хвилин як зустрілися ♎ Терези - все має бути на своїх місцях, ваше місце на морі ♏ Скорпіон - парадокс дорослого життя - треба багато працювати, аби потім взагалі не працювати ♐ Стрілець - якщо до пошуку себе ставитися як до гри, то це вже виглядає не так і важко ⛎ Змієносець - створювати проблеми своєю появою - це ваша перевага над іншими ♑ Козеріжка - якщо вам сподобалась людина - це побачення, якщо ні - просто зустріч ♒ Водолій - «насолода» - це морозиво у дитинстві (тіки без шоколаду), а не щось у дорослому житті ♓ Риби - намагайтеся грати головну роль у своєму житті, а не просто спостерігача п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 8 вересня. ✨ Довіряти людям - не завжди погана ідея. ♉️ Телець 8 вересня. ✨ Хитра жопа — твоє друге ім'я на день. ♊️ Близнюки 8 вересня. ✨ Твій гумор мало хто сьогодні зрозуміє. ♋️ Рак 8 вересня. ✨ Ти ж знав, що все так буде. Чого дивуєшся? ♌️ Лев 8 вересня. ✨ Я загубив сенс. Хто допоможе його знайти? ♍️ Діва 8 вересня. ✨ Витирай слізки і берися за справу. ♎️ Терези 8 вересня. ✨ Навколо мене одні ідіоти.. ♏️ Скорпіон 8 вересня. ✨ Ми теж не віримо, але день повинен бути хорошим. ♐️ Стрілець 8 вересня. ✨ Може тобі до психолога сходити? ♑️ Козеріг 8 вересня. ✨ МУКИ ПОЧИНАЮТЬСЯ. ♒️ Водолій 8 вересня. ✨ А ти молодець, продовжуй в тому ж дусі. ♓️ Риби 8 вересня. ✨ Чекай сьогодні серйозну розмову. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Приветствую тебя мой хороший в нашем гареме❤️ Меня зовут Настя а ниже ты найдешь анкеты моих сочных подруг 🫦 Мы знаем, как удовлетворить тебя ротиком и не только🔞 Выбрай кто по душе, либо же переходи сразу на наш сайт, там больше анкет и откровенных фото и видео💋 Жми сюда ➡️ Перейти на сайт 🔞
-
Пропоную Вишиванки !!! Ручної і машинної вишивки, жіночі, чоловічі та дитячі, натуральна тканина ( льон, домотканне полотно, бавовна). Також маю хустки українського виробництва, віночки , рушники ручної роботи . Доставка по всій Канаді. Ціни дорослі від 80$ дитячі від 30$ Є в наявності різні розміри . Для детальної інформації звертайтеся в особисті повідомлення!💙💛 instagram.com/vychuvanky?igshid=MjEwN2IyYWYwYw==
-
Hi everyone! ✌️ Мене звуть Олена і я помітила, що багато з вас хоче потрапити на speaking club, але Монреаль багато запропонувати не може, а ось я можу. Викладаю я вже не перший рік, тому вирішила організувати свій клуб для всіх охочих навчитись правильно та без зайвого стресу спілкуватись англійською. У кого вільна неділя 17/09 - text me і я відправлю вам посилання на канал, щоб ви завжди залишалися у центрі подій! t.me/blondddie Але якщо ви раптово зайняті— підписуйтесь на канал та слідкуйте за новинами, адже це не остання наша зустріч! See you soon 🤟
-
Знаки, які вдають, що у них все добре: 1 місце — Рак 2 місце — Стрілець 3 місце — Лев 4 місце — Козеріг 5 місце — Телець 6 місце — Водолій 7 місце — Терези 8 місце — Діва
-
Салют . Де і як можна купити новий телефон але не в розстрочку (кредит)?
-
Привіт всім. Підкажіть, хто летів з Парижа до Монреаля авіакомпанією Corsair Internartional, ви після купівлі квитків отримували Electronic Travel Authorization (eTA), як зазначає компанія на своєму сайті? Ніби, за наявності візи в Канаду, отримувати цей дозвіз непотрібно, але компанія пише, що він треба. Поділіться досвідом, пліз. Усім дякую, хто відповість