Український Монреаль
-
Та не розказуйте, в мене вже і побачення були 😁. Але вони є дуже різні
-
Дякую
-
А атестат зі школи теж треба завіряти в нашому консульстві? Я завірила тільки дипломи…
-
Згодна, мені вже це подобається що в Монреалі люди дуже різноманітні. Я мусульманка але мене нікаби теж лякають якщо чесно. Але тут це рідкість
-
Робила копії але перевіряли і оригінали . Я не завірила додаток про освіту 🥲. Добре хоч взяла з собою в Канаду
-
Дякую ❤️
-
Добрий день, фото не треба, роблять самі в консульстві. В нас процедура зайняла біля години, бо ще треба піти до пошти в сплатити за візу та принести їм чек
-
Підкажіть будь ласка хто оформлював новий Закордонний паспорт в Оттаві скільки часу зайняла сама подача вже в самому посольстві? Чи треба брати із собою фото ? На сайті не знайшов інформації. Слот вже піймав. Дякую.
-
Ще одна річ; сьогодні дізналася, що якщо ви робите порівняльну оцінку 2х або більше дипломів (це мій кейс) і висилаєте все разом з однією анкетою, то не треба сплачувати 130x2=260 доларів, а лише 130. Один кейс, один файл до розгляду..
-
Те саме мені сьогодні підтвердила акредитований перекладач з французької мови, котра мені робила переклад мого диплома
-
Стосовно оцінки дипломів: треба читати першоджерело, тобто MIFI. Там чітко написано що треба завіряти і перекладати тільки ті документи, які ви хочете підтверджувати. Якщо хтось хоче робити оцінку диплому про середню освіту, тоді так, треба перекладати свідоцтво про середню освіту. А якщо диплом про вищу освіту, то не треба перекладати свідоцтво про середню освіту. Але там є анкета, котру треба заповнити і в цій анкеті треба вказати де ви здобули середню освіту та роки навчання.
-
на жаль, сьогодні путін не здох