Український Монреаль
-
Мені казали що тільки 7 тис повертаєтся при умові якщо вартість авто здаєтся від 60 тисяч стартує
-
А статус громадянина здаєтся не має бути різниці як на мене, цеж купівля авто а не іміграційний процес) хоча усе завжди потрібно перевіряти з різних джерел
-
Так ,,не більше " 60 тисяч👍
-
:) зараз не знаю цін але коли теслу почали продавати такого ж класу авто на бензині коштувало в середньому на 20кюсд дешевше це приблизно 120 ккм на бензині з 3 літровим двигуном було на той час 120ккм це приблизно 8 років 8 років це приблизно жопа аккуму тому на той час виникало питання а нахіба ті єлектрокари? щось змінилось з того часу?
-
мене застрахували в allstate не знаю чи можна рекомендувати цю компанію але укр стаж прийняли (типу, на сайті написано що стаж 16 років), платіж при односторонньому страхуванню 53 бакси, поліс я так розумію стандартний на 1лям якісь ще плюшки є, типу каністра бензину, та допомога завестись в мороз, та здається евакуація не дуже далеко доречі 2 водія, другому теж стаж намалювали 14 років так от, на сайті є калькулятор, і здається можна самому застрахуватись
-
Нічого не змінилось, різниця в ціні та сама. У мене електричка 10 років 180 ккм, досі акумулятор 78% чи щось таке, а це ліф друге покоління, не Тесла, у яких краще справи з акумулятором, бо у ліфа навіть захисту перегріву і охолодження не має. Там окрім витрат на паливо варто подивитись ТО, навіть технічний регламент - будете дуже здивовані. Після того як сів за електричку повернутись до бензину не реально 😁