Український Монреаль
-
Доброї ночі, таке питаннячко: Хтось летів без POE Introduction Letter-WP ? (а потім вже в аеропорту отримав Work Permit) ? 🤔
-
Їдеш в Одесу раз в рік, хіба так критичні ті пів години на каву, туалет? Теслу ми брали просто для поїздки на вихідні, чисто протестити. Я їздила на ліфі, ми з ним були навіть в Австрії і в Карпатах на нижній дзембоні, а там дороги для уазиків, мій ліф евакуював нас, коли всі стояли в кілометрових чергах за бензином і ще довгий час це була величезна перевага коли не було палива, або продавали по 15 літрів. Мій ліф це 🧡. Зараз у електрокарів більше можливостей, ніж я мала, але для коротких поїздок по місту- сумую 😢 Як не дають компенсацію - можливо візьму знову його 😁
-
З Харкова до Мукачева моя сім'я їхала 5 суток в березні 2022 року. Машина була двох паливна. Газ та бензин. І це нас рятувало, коли якогось палива не було. Де заряджати Ліф або Теслу по трасі в Україні не уявляю. Але взагалі електричка це майбутнє. І тільки коли ці машини будуть гарантовано проїзжати хоча б 1000 км на зарядці
-
Тут питання з якого моменту відлік починається???
-
А де грань між понтами і вподобаннями? Умовне японське авто за втричі дешевше буде їздити краще ніж мерседес/бмв, в маку буде втричі дешевше і як правило смачніше ніж в середньому ресторані і тд. Понти і дурний смак - це вважати що ти розумніший за інших і краще знаєш що люди мають за СВОЇ ЗАРОБЛЕНІ гроші купляти і носити)
-
Гороскоп циганки на 30.10: ♈ Овен - бути собою - це найстрашніший образ на хелловін ♉ Телець - ви не хотіли ставати актором, але життя змусило навчитися грати роль людини, у якої ще не полетіла кукуха ♊ Близнюки - а можна якось переродитися в іншій сімʼї, щоб не знати шо таке робота ♋ Рак - якщо хтось хоче з вами зустрітися, то можна в грудні, якраз звільнилось одне віконце ♌ Лев - скільки би у вас не було кінських сил, а в понеділок все одно не вистачає ♍ Діва - ви завжди на звʼязку, але з колегами і дедлайнами, а не з реальністю ♎ Терези - опинитися в потрібний час в потрібному місці у вас виходить лише вдома після роботи ♏ Скорпіон - приємно звісно, що вас вітають з днем народження, але інші мають цілий рік вам що ви найкращі ♐ Стрілець - хочеться подарувати комусь усі свої зайоби, тому що вони вам більше не потрібні ♑ Козеріжка - останні дні місяця - це коли треба зробити те, що ви мали зробити ще на початку місяця ♒ Водолій - ваш дім - це ваш офіс і найкраще місце для побачень одночасно ♓ Риби - ви не витрачаєте енергію на негатив, тому що енергії немає навіть на позитив п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 30 жовтня. ✨ Ти лапочка, продовжуй в тому ж дусі. ♉️ Телець 30 жовтня. ✨ Сьогодні заборонено сумніватися в собі. ♊️ Близнюки 30 жовтня. ✨ Займися своєю дисципліною, засранець. ♋️ Рак 30 жовтня. ✨ ЛЮБОВ. РОМАНТИКА. ЛЮБОВ. ♌️ Лев 30 жовтня. ✨ Ти створений для більшого, ніж це. ♍️ Діва 30 жовтня. ✨ Скільки б не розходилися, доля зведе. ♎️ Терези 30 жовтня. ✨ У тебе точно вистачить сил, піднімай свою красиву жопу. ♏️ Скорпіон 30 жовтня. ✨ Не психуй, все буде добре. ♐️ Стрілець 30 жовтня. ✨ Якщо відчуваєш, що це твоя людина, тоді тримайся за неї. ♑️ Козеріг 30 жовтня. ✨ Твоє серце в небезпеці. Ховайся. ♒️ Водолій 30 жовтня. ✨ Пора дорослішати, ти вже зовсім не дитина. ♓️ Риби 30 жовтня. ✨ Молодий і гарячий, але тільки не ти. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Зате в Квебек-сіті є
-
Моторошне: в Галіфаксі нема гречки (кума сказала)
-
🤣🤣🤣
-
В мене бак 42л бензин і 36 літрів газ. По паливу вийшло десь 7 літрів на 100 км бензину і десь 8 газу. Заправлявся три рази до нуля не викатував. І ще. Карта з працюючими зарядними станціями лише карта))))))