Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український Монреаль

Український Монреаль

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
240.9k Posts 7.6k Posters 384.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    t.me/Eri_Zhezaya
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Aleksandra Elelchi
    wrote on last edited by
    Змінились правила з 1 жовтня Стали дуже ретельно перевіряти витрати ,а живучі в готелі великих розтрат не має
    1 Reply Last reply
    0
  • t591529939T Offline
    t591529939T Offline
    AOG
    wrote on last edited by
    Супер! Треба Було правила змінити ще півтора роки тому ..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dariia Skylover
    wrote on last edited by
    Друзі, привіт, а хтось з вас вже зробив собі підтвердження диплому? В мене диплом перекладача/викладача, можете підказати, куди бігти, будь ласка! Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ilya So
    wrote on last edited by
    Так можете самі перекласти і викласти його потім
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Charlie Murphy
    wrote on last edited by
    I never believed it was for real untill I got paid @Invest_With_Manager_Robles I decided to share this I dont know who I might emancipate with this link t.me/+CydO5ze5oJ1jYjc0 t.me/+CydO5ze5oJ1jYjc0
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Игорь
    wrote on last edited by
    Друзі, підкажіть, таможенну декларацію можна заповнити до прильоту?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6744280327T Offline
    t6744280327T Offline
    Joriane Surmulet
    wrote on last edited by
    Salut mes chéris 🍆🍑❤️😋😋
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Игорь
    wrote on last edited by
    Друзі, підкажіть, як зараз проходить декларування по прильоту? Чи можно зазделегідь заповнити декларацію?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ruslan Paris
    wrote on last edited by
    Можна заздалегідь,через аплікацію ArriveCAN .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Игорь
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yulia Milosta
    wrote on last edited by
    Коли я заповнювала заявку, то були навіть пункти що треба було вказати ім‘я і номер телефону лендлорда, сума яку вношу за оренду щомісячно і чи це з оплатою за електроенергію чи ні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t611693471T Offline
    t611693471T Offline
    Nataly
    wrote on last edited by
    нічого страшного. якщо аналізи вимагають швидкого реагування, вас знайдуть і дуже швидко. а так як у нас «перевіритися про всяк випадок», «давайте зробимо, щоб виключити», «для розуміння картини» то тут чекати довго))
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Гороскоп циганки на 11.11: ♈ Овен - ви сьогодні знаходитеся поза зоною досяжності. нехай телефонують будь ласка пізніше ♉ Телець - всі ваші дії сьогодні супроводжує музика Вівальді ♊ Близнюки - всі чекають на маніакальну фазу, а ви на горизонтальну фазу (хоча б раз на тиждень) ♋ Рак - пиздець всі такі креативні навколо, що аж незручно ♌ Лев - багато працювати і виглядати не зайобано - дуже дорого ♍ Діва - ви так давно не бачилися з деякими друзями, що вже доведеться знайомитися наново ♎ Терези - з вами ніколи не буває сумно, бо у вас є ви і ваші додаткові 24 особистості ♏ Скорпіон - бути нормальним - це як? ♐ Стрілець - ви випадково не сьогоднішня дата? а чому ви тогда виглядаєте на 11/11? ♑ Козеріжка - на горизонті лише видно, що ви проведете вихідні у горизонтальному положені ♒ Водолій - друзі до вас поставляться з розумінням, якщо ви з ними зустрінетеся лише навесні ♓ Риби - в стосунках має бути так: один готує сніданки, а інший - їсть п.с. русский военный корабль, иди нахуй
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    ♈️ Овен 11 листопада. ✨ Ти хочеш ідеальні стосунки, але ідеальні стосунки — це їх відсутність. ♉️ Телець 11 листопада. ✨ Зміни пріоритети. Починай пити зранку. ♊️ Близнюки 11 листопада. ✨ Роби так, як хочеться тобі, а не комусь. ♋️ Рак 11 листопада. ✨ Сьогодні ти дізнаєшся те, що не повинен був знати. ♌️ Лев 11 листопада. ✨ Знайди час на тих, хто тобі дійсно дорогий. ♍️ Діва 11 листопада. ✨ Любіть мене. Або тримайте подалі від цього. ♎️ Терези 11 листопада. ✨ Виходь знайомитися, вистачить сидіти вдома. ♏️ Скорпіон 11 листопада. ✨ Не думай так багато, це тебе вбиває. ♐️ Стрілець 11 листопада. ✨ У труні виспишся, пора творити. ♑️ Козеріг 11 листопада. ✨ Не вимахуйся, будь нормальною людиною ♒️ Водолій 11 листопада. ✨ А ось ти молодець, нас тішиш. Продовжуй в тому ж дусі! ♓️ Риби 11 листопада. ✨ Якимось депресивним ти став... 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Завжди знайдуть пригоди: 1 місце — Близнюки 2 місце — Рак 3 місце — Лев 4 місце — Козеріг 5 місце — Овен 6 місце — Діва 7 місце — Терези 8 місце — Стрілець 9 місце — Скорпіон 10 місце — Телець 11 місце — Риби 12 місце — Водолій
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yulia Milosta
    wrote on last edited by
    У мене була ситуація що я не могла працювати і це було дійсно ‚страшно’ і зробити знімок черга прийшла через три місяці коли я вже була тут, тобто, в іншій провінції. А взагалі не хочу цією темою псувати вихідні. І людина яка писала пішла робити чекап за направленням лікаря, не через те що їй не було чим зайнятись
    1 Reply Last reply
    0
  • t611693471T Offline
    t611693471T Offline
    Nataly
    wrote on last edited by
    я не сперечаюся, я просто говорю, як вони працюють. ступінь терміновості визначається лікарями, а чи не чергами. один чекає операції на коліні місяць, а хтось три роки. а нога болить у всіх.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1590939410T Offline
    t1590939410T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    ДО РЕЧІ, вільну операцію я чекаю з 24 липня. Наначили, обстежили і так і не передзвонили. Вже і причина для операції сама собою пройшла
    1 Reply Last reply
    0
  • t611693471T Offline
    t611693471T Offline
    Nataly
    wrote on last edited by
    ось і відповідь) вони вважали, що це не загрожує Вашому життю. тому може передзвонити за рік. такі лікарі! проте ніхто не знайде того, чого немає. як у нас. якщо бачать, що у Вас є бажання та можливості полікуватися. скрізь плюси та мінуси.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags