Український Монреаль
-
Через це я сюди і приїхала, бо тут є така можливісь. Я була в невеликому містечку в BC і там такої можливості не було. У мене була ситуація коли я витратила ці 500 дол на фізіотерапевтів після яких біль ще посилився. В Монреалі на початку важко коли треба вчить французьку але в загальному тут доступно багато речей яких немає в інших малих містах або і взагалі нема. Або в тих містах на початку неможливо жити через набагато вищі ціни на все. Через це я тут . Тут не було такого що мені щось треба і я чогось не знайшла, це стосується і медицини Саме через ці причини я тут і вчу французьку. До речі, фул тайм онлайн, два вчителі - професіонали. Курс французької онлайн, парт тайм робота онлайн. Дуже зручно, особливо зимою.
-
⚡️ Відправка паспорту на вклейку візи до Варшави🇨🇦🇺🇦 ✅ ВІДПРАВКА (за узгодженням) ❗️Термін 3-2 тижні❗️ ‼️ Починаючи з 1 жовня 2023 разом з документами на вклейку потрібно проплачувати збір в розмірі 148 ZL ▪️ Приймаємо дитячі паспорти без схвалення на вклейку. ▪️Консультація безкоштовно; ▪️Зразок заповнення документів надається; ▪️Перевіряємо Ваші документи перед подачею у візовий; ▪️Допомога в заповненні заявок. 💙💛 Звертайтеся! Надаємо інформаційну підтримку на всіх етапах та будемо раді допомогти - 📱 t.me/infottawa ☎️ +38 (095) 873 79 05 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱Telegram канал : t.me/UA_Canada_Cuaet
-
Скажіть будь ласка де заповнювали ? На сайті?
-
На сайті а де ж ще
-
Мені радили не подаватись до поки не винайматиму житло.
-
Доброго дня! Підкажіть, як що я хочу переоформити автівку на чоловіка- мені потрібно знов платити 15%?
-
Дякую!!!