Український Монреаль
-
Ага і рекомендація про медогляд треш. Бо закордонний не завжди підтягує і ще й коштує дорожче
-
А в чому сенс робити за кордоном? Хоч один плюс крім перміту без обмежень якщо співробітник міграційки в аеропорту знайде результат і клініка його засабмітила як треба?
-
Шановний, з вами все в порядку? У вас все гаразд? Можливо потрібна допомога? Я можу вам викликати, якщо ви не в стані. Я поділився гідом з евалюації диплома з вашою дружиною, бо вона про це попросила. Потім ваша дружина самостійно, своїм ротом, запропонувала заплатити гроші аби хтось допоміг розібратися з вашим дипломом однієї неназваної країни, бо імігр. консультанти. Ну а раз людина всіляко натякає на це, попросив задонатити на кровоспинні жгути. Далі пішла ненормальна реакція в соцмережах. Вибачте, я не знав, що у вас та вашої дружини сильна алергія на слова "Донат", "Кровоспинні", "Жгути". Вибачте, що я неправильно зрозумів слова вашої дружини. Тим не менше, я бажаю вам та вашій дружині лише всього найкращого
-
Довго писав, Дуже полайт викладати переписки з іншою людиною без її дозволу. Краще скинь вже тоді свій «гайд» з моїми коментарями, ненормальними… Ваша проблема, Юрій, в тому, що ви пишите всяку дичину, відштовхуючись не від досвіду свого, а від піратського перекладу офіційних джерел. А коли вас чітко питають: як в моєму випадку: ви робили евалюацію дипломів отриманих в Британії, замість сказати чесно: «ні, не робив… українського теж не робив» ви починаєте людей допитувати і вимагати «донати» Люди захочуть - самі задонатять в перевірені фонди, а не якомусь Юрію без фото, прізвища і тд
-
Пост з персональною перепискою без згоди це порушення закону, за винятком поліції чи суду
-
-
ось я знайшов в своєму інбоксі "Бо я готова заплатити гроші за відповідь на моє питання по англійському диплому, так і консультанти не знають)))" - це не від вашої дружини слова, не переживайте, це від чатжпт, якому я перед цим надіслав детальний, дуже покроковий гід з евалюації дпилому )) Якщо чажпт натякає, що готовий заплатити, то моя відповідь виглядатиме так ( (Зробите донат хлопцям в кілька турнікетів і я спробую приєднатися до вас, покопатися разом з вами. Але обіцяти або гарантувати що найду відповідь не можу) Тим не менше
-
Доброго дня, шукаю транспорт для перевезення матрацу queen size і двох маленьких тумбочок, можливо у когось є можливість або знайомі хто б міг допомогти з цим, буду вдячна за інформацію.