Український Монреаль
-
В мене мій самогон
-
Дивлячісь як отриманий
-
Привіт, хтось знає, що буде, якщо отримав дозвіл на навчання на три роки, а вчитися вчасно через деякі причини не пішов? Чи буде study permit далі дійсний, якщо плани щодо освіти помінялися та відклалися? Чи він анулюється? Або таки можна буде по ньому знаходитися в Канаді законно?
-
Так замініть на ворк поки ще можна
-
Так, поступила в коледж, але не пішла, коли сесія почалась
-
Куает чи ні?
-
Не знаю, мені видали і стаді, але так як я не пішла навчатись, то він не дійсний все одно, я їм не користувалась
-
Та наче ні. Може виявитись зо і ворк недійсний. Краще перевірити
-
Та ворк перміт в мене є, просто стаді перміт зроблений пізніше, тому б пізніше закінчився, але вже прочитала, що якщо не пішов на навчання, то цей дозвіл недійсний
-
Так, можна
-
Друзі, вже у цю суботу та неділю, 23-го та 24-го грудня ми вирушаємо у дві заключні подорожі до Різдвяного Квебек Сіті в цьому році🎄🏰 Це останні два дні різдвянної ярмарки.🔥 Ми побачимо старовинне та найгарніше місто Канади, відвідуємо Різдвяну ярмарку. Покатаємося на санях вздовж чарівного міста. Та насолодимось різдвяним настроєм та багатьма іншими розвагами. Також ми відвідаємо найбільший водоспад Chute de la Dame Blanche🎅🏻 Також скуштуємо найсмачніші різдвяні Глінтвейни. Виїзд о 7:00 - повернення о 22:00. Водій забирає усіх з дому та розвозить по домівках.🏠🚕 Залишилось 7 місць Пишіть що ви від: Український Монреаль 🔥 Бронь поїздки у @brow_lamination або @MoishaCo
-
Так я скоріше про юриспруденцію 😂
-
Можна один вечір без політики?
-
Але Трамп не буде президентом
-
Надто вульгарні знаки: 1 місце — Діва 2 місце — Близнюки 3 місце — Телець 4 місце — Водолій 5 місце — Терези
-
на жаль, сьогодні путін не здох