Український Монреаль
-
За місяць до закінчення
-
Ну то я скажу він вам ще на поступки йде по факту може вимагати жити ще півроку
-
Я мала на три місяці котракт .Мені сказали,що після закінчення я без проблем можу змінити апартамент.Я попередила за два тижні ,жодних претензій не мала )).Думаю,що найбільше залежить від власника
-
Маю надію,що все добре вирішиться).дякую за інформацію ☺️
-
це регулюється законом тут Якщо йде назустріч то це вже добре
-
Всiм привiт, я шукаю любу роботу. Розмовна англiйська B1, франц не знаю. 17 рокiв, крепка структура тiла. Будь ласка, напишіть в пп якщо можете запропонувати вакансію. Дуже потрібна робота. Маю work permit.
-
😱😱😱
-
НОВИЙ РІК - НОВІ ЗНАННЯ 📚📖 НАВЧАННЯ ДЛЯ ДІТЕЙ І ДОРОСЛИХ Онлайн-школи «SkillSpark» і «МатЦЕпросто» запрошують Вас і ваших дітей на безкоштовний пробний урок з: - математики; - англійської мови; - німецької мови; - української мови; - програмування (Scratch, Minecraft , Roblox, Python); - підготовки до школи. Уроки на платформах ZOOM/Google Meet українською мовою або російською. Залюбки відповім на ваші питання в особистих повідомленнях.
-
Так ,проблем не має бути . Може бути одна проблема - багато продавців вимагають,щоб ваш ємейл,як покупця на бінанс ,був такий самий як і в інтерак ,є такі ,хто може не робити транзакцію ,якщо не сходяться ємейли. Інтерак ,так - це система грошового переказу на картки канадських банків
-
♈️ Овен 20 грудня. ✨ Якщо щось робити, то щось вийде. ♉️ Телець 20 грудня. ✨ Не треба знімати з себе відповідальність, з себе треба знімати щось інше. ♊️ Близнюки 20 грудня. ✨ Із новорічного в цьому році лише дедлайни. ♋️ Рак 20 грудня. ✨ Ти заслуговуєш найкращого і щоб всі відчепились на 48 годин. ♌️ Лев 20 грудня. ✨ Цього року можна жити для себе чи краще не ризикувати? ♍️ Діва 20 грудня. ✨ Треба мислити масштабніше. Якщо сказав, що нічого не будеш робити, то це значить не сьогодні, а взагалі. ♎️ Терези 20 грудня. ✨ Де б ти не опинився, ти завжди знайдеш того, на кого можна перекласти відповідальність. ♏️ Скорпіон 20 грудня. ✨ Щоб не було метушні — не треба метушитися. ♐️ Стрілець 20 грудня. ✨ Ніщо так не дратує, як фраза "заспокойся". ♑️ Козеріг 20 грудня. ✨ Якщо не можеш щось вирішити, то ти завжди можеш знайти того, хто може це вирішити. ♒️ Водолій 20 грудня. ✨ Якщо не можеш знайти з кимось спільну мову — не шукай. ♓️ Риби 20 грудня. ✨ Не треба нікого розуміти, кому треба, той сам тебе зрозуміє. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦