Український Монреаль
-
В якій реальності? Ніхто не казав, що до нас погано ставляться. Але ніхто і не вважає нас вихідцями з країни, яку всі дуже поважають. Факт з мого життя: я багато років працювала в держаній школі. Мені зробить ремонт і змінить меблі і сантехніку було проблемою за свою зарплату поки не почала працювати в Китаї. Чи поважаю я себе за це? Ні.
-
100%
-
Вибачте, мені не зрозумілий напрямок ваших думок. Я про одне, в про третє. Веселих Свят!
-
Це не перевірка. Реєстри були відключені.
-
Дивлячісь які параметри брати. Той же рівень життя в нас був вище ніж подекуди в єс. Так низькі зп але і ціни співвідносні(були). В тій же Болгарії люди живуть гірше пл відгукам тих хто там жив якийсь час. З того що ми кольорова меншина - дуже сумнівно. Є якісь оф документи?
-
Так я про це все. Людей послухать, то ми приїхали на інший континент з золотоі країни і всі хто приїхав сюди такі ж. Можливо хто молодший, має більш позитивний досвід. Я про те, що якщо я знаю, що у нас в країні далеко не все гаразд було до війни, я не очікую, що канадці думають по іншому
-
Якщо що перевірка на терроризм це по всіх нацпол реєстрах і мʼяко кажучі не один тиждень.
-
Ну тут все ж є закони на їх захист. Люди різні є в усіх націях. Відсоток може бути різний(різна генетика,різні базові актори типу освіти і тд).
-
Я взагалі не поділяю людей на меншини за кольором. Вже тут в Канаді в тому числі зустрічала розумних індійців, темношкірих з різних країн і не дуже розумних світлошкірих людей. З приводу рівня життя- я конкретно про свою спеціальність і співвідношення зарплати і цін. Читаючи недавно в коментах що на даний час няня в садочку отримує 5000 з чимось гривень, реально відчула себе недобре.
-
Ну слухай. Я можу зробити некомерс і написати що греки то кольорова меншина. Це ніяк не впливає на реальний світ
-
Ну значить ми жили в різних Українах…