Український Монреаль
-
Коли знаки зустрінуть своє кохання? Овен: в травні чи червні Телець: через рік Близнюки: завтра Рак: любов сама знайде Лев: восени Діва: вже зустріли Терези: через тиждень Скорпіон: цього року Стрілець: у квітні Козеріг: у лютому Водолій: зараз Риби: навесні
-
Звіздьож в який хотілось б вірити 😂😂😂
-
всім привіт, хто може підсказати, чи можна своє водійське посвідчення обміняти на канадське, чи це лише в Альберті так?
-
Можна але треба здавати екзамен
-
Доброго вечора . Хотіла запитати чи можливо в Монреаль працювати майстром манікюру нормально 😅? В салоні або ж відкрити свій кабінет
-
Наскільки я памʼятаю то треба серт.
-
Можна, навіть коли завершуєте сертифікацію
-
Доброго вечора сьогодні будуть салюти в центрі міста?
-
на жаль, сьогодні путін не здох
-
У фінансовій сфері те саме
-
📊 Друзі, близько 2,5 млрд віруючих на нашій планеті святкують Різдво, бо саме стільки християн у світі по статистиці на 2023 рік. 🕊 Команда UA CANADA щиро вітає Вас з Різдвом Христовим і тому сьогодні розповідаємо про різдвяні традиціі. ⏺Святий вечір. Традиційно Святий вечір святкують у переддень Різдва, обов’язковим атрибутом якого є 12 пісних страв на столі. Існують дві версії трактування цього числа: за однією – це кількість апостолів, а за іншою – кількість місяців у одному році. ⏺Кутя. Головною стравою вечора є кутя (варена пшениця, змішана з маком і медом, волоськими горіхами, родзинками). А після застілля з родиною прийнято нести вечерю хрещеним батькам. Брали кутю та інші страви й йшли в гості на декілька годин, але потім обов’язково вертались додому аби зустріти ранок Різдва з сім’єю. Після обіду вже могли навідати бабусь та дідусів, що живуть окремо або інших родичів. ⏺Дідух. Головною прикрасою будинку є дідух – сніп пшеничних стебел, який символізує дух наших предків та є символом добробуту, багатства, оберегом роду. Вважається, що в ці святі дні наші предки повертаються, щоб провести час зі своїми родинами. Дідух ставлять на найпочесніше у хаті місце — під образами. ⏺Колядки. Прийнято колядувати з великою зіркою в руках: колядники наспівують різдвяні колядки. Хлопчики та дівчата готують спеціальні пісні та вірші, які вони беруть з дому до дому, розважаючи своїх сусідів в обмін на солодкі подарунки та монети. Вважається, що чим більше колядників прийде в будинок, тим більше достатку й багатства буде у сім’ї протягом наступного року. Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Нагадую дорогі українці та просто небайдужі ! Нажаль ми дуже далеко від цілі , все ж дякую кожному хто зміг долучитися і пожертвувати.Мене звуть Галина Іванівна Кравченко І в мене є що вам сказати🆘🛑🆘не пройдіть повз,ще вчора я не думала що стоятиму з протягнутою рукою,але війна не запитує ,повір,якщо тобі є що їсти сьогодні то ти щаслива людина, а я боюся купувати їжу бо заберу у своєї дитини шанс на повернення до нормальногожиття. Я МАМА СИНОЧКА, ОДНОГО З НАШИХ ГEРОЇВ🇺🇦💙💛,КРАВЧEНКО СEРГіЯ МИКОЛАЙЬОВИЧА,ЯКИЙ БОРОНИВ НАШУ КРАЇНУ ТА ВСіХ НАС ВіД "ОСВОБОДИТEЛіВ" НА СХОДі НАШОЇ КРАЇНИ,ТА ОТРИМАВ ТЯЖКі ПОРАНEННЯ,ЗАЛИШИВШИСЬ У РОЗКВіТі РОКіВ ,НА ВСE ЖИТТЯ іНВАЛіДОМ.📢📢 ЗВEРТАЮСЬ ДО ВАС ЗА ДОПОМОГОЮ!🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 Мій син отримав тяжкі поранення 9.07.23р.Переніс низку операцій у де кількох лікарнях,.На даний час перебуває у лікарні м.Тернополя,де також їдуть,переніс низку операцій та ще треба продовжує довготривале лікування де ще буде проведено декілька операцій.Після чого буде переведений в іншу лікарню для подальшого лікування,п протезування та реабілітації.У весь цей час я знаходжусь поруч із сином,бо він потребує постійної допомогти та постійного цілодобового нагляду.Одного разу ви вже допомогли мені,коли я шукала пораненого сина ПО усім лікарням країни.Тоді я відчула міць нашої квітучої нації.,відчула що я не одна,хочаш багатьох вас не знала й не бачила ніколи.Але ми разом це зробили💪Знайшли мого синочка,мого героя❤️🇺🇦💙💛Тож зараз прошу вашої допомоги продовжити пройти цей не легкий шляхи разом з нами та нашою родиною.Усім заздалегідь дякую❤️ В житті ніколи нічого не просила , і не думала що буду але , зараз готова життя віддати лишби повернути Сина до життя. Реквізити: 5168 1307 0091 8123 PayPal [email protected] Все інше за потреби надам при особистій розмові. Деражава все ж взяла обовязок закрити 85% всі (,на папері,по факту хоча б 70% За підрахунками , для повноцінного періоду реабілітації ,нам потрібно ще близько 10.000$ Зараз завдяки вам ми змогли зібрати 34 тисяч гривень і 334 $.
-
Доброго дня громада. шукаю одного або двох сусідів на підселення, двохспальна квартира, в хорошому районі, вся техніка присутня в квартирі. 7 хвилин до метро villa maria H2W 2H5 Заселення з 01. 01. 24 Кого зацікавило, за детальною інформацією, пишіть мені в приватні повідомлення. 🏠😁
-
З Наступаючим святом! В мене олівʼєшка, не дочекалась Нового року😊 До речі, цікаво хто з чим полюбляє: з ковбасою, з різними видами мʼяса, рибою, морепродуктами? Для мене олівʼє з ковбасою, це смак дитинства, звісно були різні варіації, але повернулась до нього ☺️