Український Монреаль
-
а які курсы? фул-тайм чи парт-тайм? реєструєтесь на сайті, зараз це начебто Аріма, потім створивши свій обліковий запис, додаєте копії документів , паспорт та WP, і чекаєте можливо 3 міс, можливо 8, як пощастить
-
Телефонуйте в МІФІ, поясніть ситуацію. Якщо треба, дам номер телефону
-
Тут треба про себе нагадувати, щоб вони не загубили Вас у базі даних. Бо у мене одну знайому зарахували, відрахували за пропуски, а вона все чекала 😊
-
5148649191 МІFI
-
В травні 2022 робили рахунок в дежардені Укр відділенні. Дали дебіт з безкоштовним обслуговуванням на 2 роки та одразу ж кредитку на 500 долл
-
я повторюю ви прийшли і починаєте конфлікт через правила групи. якщо ви йдете до когось в гості то не порушуєте правила які каже власник, то чому тут ви підіймаєте це питання. я б вам нічого не казала якби ніхто не писав правила, а так прошу поважати власника групи
-
Вибачте, зайшла з ранку почитати що там в чатіку, і трохи здивувалася 😅
-
Вау. Ну якщо за 10 років війни в Україні і 2 роки війни в Україні яку всі помітили, вам треба пояснювати, то, як то кажуть, вже не треба пояснювати.
-
Я чула що зараз візи туристичні українцям не дають;( і навіть відміняють існуючі в деяких випадках - друзів, у яких була віза, просто в аеропорту розвернули бо «ваша віза не дійсна» .
-
Можливо хтось вже отримав візу , поділиться досвідом будь ласка
-
Також цікавить питання . Чула , що дуже довго чекати апоінтмент , близько 4-6 місяців 🙄
-
Це не зараз Це буває помилка в системі, навіть на звичайну візу cuet
-
хтось мабудь не читав Конституцію
-
4-6 місяців - це якщо пощастить:) Зараз дають запис на березень 2026. Можна зловити слот. Я зловила на серпень 2024. Одна дівчина тут в чаті була більш щасливою і зловила здається на січень. Я не чула про інші опції, окрім як ловити слоти самому, постійно заходячи на сайт