Український Монреаль
-
Як вам відправити?
-
Мій чоловік врач лаборант з багаторічним досвідом. Володіє англійською і францюською мовами досконало. Куди відправити резюмє?
-
Напишіть будь ласка мені в особисті
-
Не знаю, тому запитую..читала десь писали ,що є проблема... потрібен був паспорт, який не сходиться з картою....і перезамовляли нову карту
-
На плитоноску 7.0 Слава Україні, прошу вас долучитися до збору коштів на плитоноску для мого двоюрідного, який з моменту повномасштабного вторгнення боронить Україну у складі 114 бригади мінометної батареї. Фото - відео звіт і документи будуть 🎯 Ціль: 4 800 ₴ 4441 1144 6952 2195 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/3PwJnNAToe
-
Поздоровляю з Flag Poling :)
-
Всім привіт! Може хтось їде до Плацбургу (кордон Канада -Америка) Нам потрібно перетнути кордон і повернутись . Проїзд звичайно не безкоштовно
-
Тоді все ще попереду, трошки ранувато порадів за вас :)
-
Flag Poling - це коли треба виіхати та повернутись "типу обкрутитись навколо флагштоку", це в вас ПР вже буде?
-
З чим?
-
Коли міняєш статус з "воркер" на "резідент" (коли отримуєш ПР) то треба виіхати і заіхати в Канаду в новому статусі. Для цього на кордоні зі штатами виходиш з територіі Канади, обходиш пішки флагшток і знов заходиш у Канаду
-
Привіт. Чи було з кимось таке що на фул тайм французької здавали нерви в плані що важко чути голос вчителя через пояснення граматики в швидкому темпі? Зараз закінчення Ніву 2 фул тайм онлайн і не знаю як дожити до екзамену. Наш вчитель працювала раніше в університеті тож використовує такий самий підхід для початківців.