Український Монреаль
-
А як називають людей з Західної,які в перші часи виїхали в країни ЕС і жили по три місяці в кожній,і отримували допомогу в кожній?і жили в таборі,як біженці від війни!а своє житло здавали біженцям за дуже великі гроші!в кожному жарті є доля жарту,все інше правда!!!
-
підкажіть будь ласка, в якому банку можна зробити картку на місці якшо живеш в готелі?
-
Там дуже серйозні вимоги по досвіду Треба рухи від роботодавця Треба висновок коміті експертів що ти підходиш і тд Тоді дають ПР без франсе але всеодно підписуєш егрімент що будеш інтегруватись і вчити
-
❓До речі, питання щодо банківських карток… Чи є можливість закрити рахунок дистанційно? Або написати звернення до банку онлайн, або зробити довіреність на іншу людину, яка закриє рахунок? В мене подруга поїхала і планувала повернутися, але щось не виходить в неї. В банку сказали, що тільки особисто…
-
Я робила в RBC. Це дебетова. На кредитну записали на appointment.
-
То її справи) отримала гарну роботу в іншій країні. Тобто щоб закрити рахунок, то тільки вертатися в Канаду? Не можна на мене довіреність зробити?
-
Я не в їх клубі!бо мені досі не зрозуміло,як можна наживатися на війні!у людей немає житла,бо розтрощено все, багато участків стоять безхозні, багато участків колоборантів!не має програми відродження!
-
Можу запропонувати свою 2 1/2 з 1 липня) Але підозрюю, що ціна буде вища