Український Монреаль
-
@svaleracan )
-
Є тільки інструкції з приводу пошуку роботи 😀
-
Та всі такі самі, я коли сказала що не оформлювала соц допомогу поки працювала дистанційно на українську компанію, то у канадця (француза за походженням) були квадратні очі і коментар, але ти розумієш що тут ніхто про це не знав, не міг відслідкувати і ти втрачала гроші. І це просто один з прикладів.
-
Це добре розбиратись тим хто одразу приїхав з ПР ) а тут в Квебек без рівня французької, освіти, віку і купа інших пунктів пр отримати архі важко, тому і їдуть люди туди де отримати ПР дуже легко, живуть поки не отримали і потім вже обирають провінцію.
-
добрий день) підкажіть, будь ласка, може хто знає, чи є контакти, де потрібен грумер (з можливість навчання та подальшою роботою в цьому салоні) чи помічник грумера? хотілося б, звичайно, щоб все було офіційно, з контрактом і щоб години роботи налічувалися) заздалегідь дякую 🐱
-
Ви помилилися!я не свята!і моя шкіра не ближче до тіла!я в Херсоні народилася,живу і допомагаю нашим людям!я медична сестра,яка не злякалася ковіду в 2019році і не побігла на свій рахунок,як більшість лікарів!я на злякалася окупації,бо ми лікували наших покинутих пенсіонерів!ми і досі допомагаємо,чим можна,а їм так не хватає спілкування з рідними!
-
🌅Великий Анонс!🌅 Друзі, вже у серпні MOISHA Company запускає трансатлантичну подорож з східного узбережжя до "Дикого Заходу". Відкрийте для себе красу Канади від Монреаля до Ванкувера! Пройдіть через гірські пейзажі Роккі, досліджуйте національні парки та погрузьтеся в культурне спадщину. Піднімайтесь на пригоду та створюйте незабутні спогади про подорож від сходу до заходу Канади! Від Атлантичного океану до узбережжя Тихого океану. 1. Монреаль, Квебек 2. Торонто, Онтаріо 3. Оттава, Онтаріо 4. Вінніпег, Манітоба 5. Саскатун, Саскачеван 6. Калгарі, Альберта 7. Банф, Альберта 8. Камлупс, Британська Колумбія 9. Ванкувер, Британська Колумбія 10. Монреаль І багато інших цікавих міст. Подорож 10 000 км через всю північну Америку та назад! Кількість місць 28 людей. Залишилось 20
-
240 брутто
-
От тут і незрозуміло)
-
100 кад? На день типу?