Український Монреаль
-
Так Шолом всім) Думаю я запізно для більшості, але можливо комусь стане в нагоді. Картка від червоного хреста ПРИЙМАЄТЬСЯ в клініці за адресою 1665, rue Sainte-Catherine O., 3e étage Montréal (Québec) H3H 1L9 Хоча вони кажуть що ні, вона не підходить. Дайте місцеву. Я кажу це ж місцева, і потім її прикладають до pay pass якого в цій картці немає, і кажуть всьо - не працює) Але якщо магнітною стрічкою провести - то все гуд. Я оплатив
-
Я англійську самостійно до С1 нажила. А французьку держава допомагає. Тож це реально, якщо робити щось регулярно і те що до цього веде
-
Я теж від сьогоднішнього снігу не відчуваю ніякого дискомфорту. Можливо, що я поки без авто і зараз все онлайн вдома, але, напевне, і інші фактори
-
Ні, там можуть дати картку на потреби першої необхідності) Для мене медікал екзам це перша потреба) Ось тут в черзі вже одній жінці допоміг)
-
Ну одяг я сумніваюсь а техніку терретично в pawn shop якщо візьмуть
-
Всім 🙋🏼♀️ можете порекомендувати якійсь нормальний food bank? заздалегідь дякую
-
Там дуже багато різних банків з різними правилами. Тому просто границі фудбанк це не валідна інформація. Якщо хтось володіє інформацією про гарний фудбанк і особливостями його відвідування, теж буду вдячний за досвід. Я був в одному в Понте Клер то там сказали що тим хто в готелі не видають, треба жити в цьому районі
-
У Вас в готелі є сніданкі?
-
salonimmigration.com/ 29-30 травня
-
clients.missionba.com/client_request
-
Якщо Вас не годують, і немає кухні в номері, то можете розраховувати на відчутну допомогу. Скоріше всього навіть на всю сім'ю зможете пройти медогляд і ще кошти залишаться.
-
Так, теж бачила, збираюся йти