Український Монреаль
-
Як серед цього всього можна було знайти потрібний мені кабель, і запам'ятати мою потребу🙏🤯 Неймовірно вдячний Артему за пильність та щедрість, кабель в мене. Їду додому підключати, свій кабель залишив в Україні, бо навіть на постійний переїзд сім'єю за океан збирався в останній момент поспіхом. Дуже 🙏 дякую
-
Goodnews! I was referred to this platform by a friend online,I thought it was not real platform but I was moved to try with $400 and I earn $4000 as my profit after Trading . click on the company link and join the company... t.me/+eid51atY6W1jMjk0 t.me/+eid51atY6W1jMjk0 t.me/+eid51atY6W1jMjk0 t.me/+eid51atY6W1jMjk0
-
TD debit, є cvv
-
знаю класного тренера з освітою
-
краще міняти квартиру.. вивести повністю - з області фантастики.. тим більше, ви не знаєте, що у ваших сусідів за стінкою.. думаю, це може бути приводом для розірвання контракту. у вас y контракті навряд чи прописано, що з вами будуть жити клопи.. у мене з'явились миші восени.. кілька разів бачив у квартирі, лендлорд викликала службу і провели обробку в усіх квартирах. Після того жодної миші не бачив. У Монреалі є служба, яка займається проблемами с лендлордами. В моєму районі, Кот де Неж - 3600, Barclay Local 344, H3S 1K5. 438-524-8187, oeilcdn.org
-
📌 Друзі вже у цю суботу та неділю 6-7 квітня MOISHA Company знов вирушає у подорож по маршруту 📺 TV Show «Орел і Решка» 🪙 до Ніагарського Водоспаду Подивитись на масштабне диво прикрашене весняними фарбами🏔️ 🔥У вартість включено: 1.🚖Подорож 2.🗽Супровід водія по всіх туристичних місцях. 3.🏨Готель у Ніагара Фолс 4.🥛Безкоштовна вода на протязі усієї подорожі. 5. 🏠Водій забирає усіх з дому та розвозить по домах. Перший день: - 7:00 ранку вирушаємо з Монреаля, щоб насолодитися красою канадської природи. - 15:00 - Торонто - ми відвідаємо з вами: 1. 🗼CN Tower висота 553м. (При бажанні можете піднятися на оглядовий майданчик) 2. 🛕 Відомий Будинок Ґудергем 3. 🌆 Площа Янг-Дандас (аналог Тайм Сквер) 4. 🏛️ старовинна Мерія Торонто 5. Центральна площа. 6..🎨 Алея Графіті у сердці Даун Тауна О 19:00 виїзд із Торонто до Ніагара Фолс 21:00 - Ніагарські Водоспади - 🏨 заселення у готель у центрі міста. 21:30 вирушаємо у яскравий світ нічного міста розваг подібного місту Лас-Вегас Ми побачимо: 💥 Нічний Ніагарський водоспад розмальований дивовижним світло-шоу 🎡 Парк розваг та атракціонів 🗽 Памятник Ніколі Тесла на тому самому місці де він працював. 🎰 Казіно світового рівня. Та інше…😎 Ночівля в Ніагарі Фоллс. 🛏️ Неділя 8:00: 🏜️ З ранку ви вже побачите зовсім інакший Ніагарський водоспад. 🌈 Бо в день і в ночі це абсолютно два різних видовища. ✨ В день ви зможете відвідати: 🏔️ Відомі тунелі у самого підніжжя водоспаду. ⛵️ Отримати дивовижні емоції від подорожі на кораблях до жерла водоспаду. 🎖️Десятки різноманітних крамничок із сувенірами. 🇺🇸 Та відвідати кордон провінції Онтаріо з Штатом Нью Йорк (США) 🏠 13:00 виїзд з Ніагара Фолс до дому. З повагою MOISHA Company🔮
-
Як конкретно
-
Добрий вечір панове. Хто знає, що буде якщо не подати декларацію?
-
Запрошуємо українців на зустріч у одному з відділень банку RBC, де ви зможете дізнатися, як працює банківська система у Канаді. Канадська банківська система славиться своєю стабільністю та надійністю, що робить її привабливою для інвесторів та споживачів. Дотримуючись порад під час зустрічі, ви зможете ефективно управляти своєю кредитною карткою та покращити вашу кредитну історію. Під час зустрічі ви отримаєте відповіді на питання та багато інформації. 📍Зустріч відбудеться за адресою: 5185 Queen Mary Rd, MONTREAL, QC 🚀Реєтрація на зустріч за посиланням: www.eventbrite.ca/e/systeme-bancaire-au-canada-tickets-876702880917?aff=oddtdtcreator