Український Монреаль
-
Проще кажучи, чим більше у вас буде зв'язків з Квебеком, чим більше ви "пустите тут корні" (гарно якщо діти є😁 і відвідують школу, дит.садок) курс французької повний, круто якщо є друзі квебекуа. І правильно сформовано це все і подано. То це дасть суттєво більше, а ніж посилання на дім,війну і тп
-
Я теж з центру😁 але війна і все інше, не є причиною, по якій можуть надати PR 😁😄
-
Це вагомі плюси, фул тайм робота? (З роботи збирайте довідки, характеристику на себе і тп) в т.ч можна від друзів (це теж враховується)
-
Розумію, думаю більшість не бажає, але це найпростіший варіант. Але якщо все відкинути, і ситуація евакуація, тоді ви нічого звичайно не втрачаєте.
-
East
-
Хто ще хотів подивитись "Я і Фелікс"? Останній шанс це зробити у Монреалі - сьогодні в Cinéma du Musée. ❤️ Це повнометражний ігровий дебют української режисерки Ірини Цілик. 📖 Стрічка знята за мотивами книжки «Хто ти такий?» українського письменника та військовослужбовця Артема Чеха. 🎫 Квитки за посиланням: www.eventbrite.com/e/film-me-and-felix-montreal-tickets-885750612927?aff=odcleoeventsincollection&keep_tld=1
-
У нас на другому балконі є невелике місце для зберігання велосипедів, дитячих іграшок. Двері закриваються на замок. Я там тримала пакет зі сміттям на переробку. Сьогодні виходжу на балкон, дивлюся, частина дверей відломана і хтось на мене дивиться з темряви. Я від страху майже не випригнула з того балкона.