Український Монреаль
-
Друзі, як позбавитися єнота на балконі? Може є щось, що його відлякає?
-
Доброй ночіХочу звернутися про допомогу намагаємось з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Я поверну як виберусь. Вибачте якщо щось. Дякую велике. повірьте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідність. Мені дуже соромно перед вами
-
Але єнот вже дві години не іде!!! Просто сидить і відпочиває на моєму смітті!!! Що робити??? Він величезний
-
Зателефонувала господарю, від подзвонив у якісь служби, але вони сказали просто чекати темряви
-
Привіт, здається кімната в 3-ох кімнатній квартирі, з 1 травня Адреса 3790 Avenue Laurier E , метро Pie-X близько ботанічного саду 600дол+50комун Кімната вільна з 8 травня тільки для осіб без шкідливих звичок Мінімум 1місяць Прошу писати в особисті повідомлення
-
До речі, ми на другому поверсі! Як він зібрався сюди-не зрозуміло
-
Дякую за підтримку 🙏
-
Може, по сходах якихось ! Чи хіба що з балкона на балкон. Розкажете, чим скінчиться ця пригода. Але Ви не бійтеся. Я думаю, він теж злякався.