Український Монреаль
-
Жмих,то те що після віджиму олії залишається, нахіба воно дітям?
-
Жмих то жмих А овочі і фрукти ,то інше
-
Сорбенти для виведення токсинів При отруєннях харчових в основному
-
в 23 так.. 👍 я, коли почав працювати після навчання, теж все міг... наставники мої, чоловіки добре так за 60, казали: все, що у тебе виникає до 30-35, лікується.. що вилізе пізніше - готуйся, тобі з тим жити.. я їх почув, тому серйозно торкнуло після 45.. Дай Бог, щоб так, як у вас зараз, було максимально довго.. це без усілякої іронії і сарказму.. І всім того самого бажаю!!! Доброго ранку і приємного дня!!!
-
цікаво було б зробити опитування в групі.. все-таки, 5тис. чоловік це гарна вибірка: Хто в житті стикався з поганими доказовими лікарями і вдячний "знахарям"? я про кінцевий результат, звичайно.. бо у мене були і помилкові діагнози від іменитих лікарів, і двічі складно пояснювані медициною, від дідів с сусіднього села.. особливо,що стосується вивихів.. і люди з такими "золотими руками" не працювали в офіційній медицині..
-
Диплом ≠ знання.. нажаль.. і, нажаль, ми сперечаємось про речі, кожна з яких має зворотній бік ☯ В світі не існує нічого на 100% корисного чи шкідливого..
-
А вже сьомий!!! антибіотик за півроку для різних систем організму це норм? Звичайно, я повністю покладаюсь на лікаря, але.. завтра черговий апоінтменти на, не знаю вже яке за останній час, second opinion.. Лікарі вимушені бути жорсткими циніками. Це їх захисна реакція.. А пацієнт - просто один рядок зі списку.. Виживе - значить, молився 👍
-
Трошки корисного
-
Ахахахах, пробачте
-
і, доречі, у мене теж є диплом ВНЗ.. тому я сам є доказом ))))
-
Ми вчимося все життя, це корисно і правильно)
-
дякую.. я давно вчився.. щось забув, чогось і не знав, щось змінилось за останні роки..
-
Ну то вам такий лікар попався Антибіотики просто так не назначають, а на певний вид бактерій, що спричинили хворобу
-
Не вам судити мої знання Це не вихованість не знаючи людину
-
їх мало де є взагалі.. і видає ті документи якась американська асоціація з, поки що, високим рейтингом.. але то справа добровільна виробника - робити сертифікат для кожної країни на активоване вугілля, трав'яні комплекси, відомі сотні років, чи природні пробіотики. На заході все ще працює інститут довіри.
-
от бачте, для вас це хвороба.. ні, кожний наступний є наслідком програми лікування.. Лікар прекрасний, дуже відомий, за півроку тільки позитивні відгуки і пацієнтів і колег.. інакше я б щось міняв.. але, ні.. йду чітко по протоколу.. Клініка - одна з 4 найкращих у Канаді..
-
Не вам судити мої знання Це не вихованість не знаючи людину
-
я сказав про ДИПЛОМ.. будь-ласка, не перекручуйте.. А під Вашим постом, бо в ньому йде мова про це..
-
в Чехії досить суворі закони щодо цього.. зазвичай в аптеках мінімум 20% товару знаходиться в окремому відділі БАД.. мінімум..
-
Ну щоб призначати антибіотик потрібно обстеження і діагноз