Український Монреаль
-
срач ))
-
Суттєво зміниться раса.. перевернеться догори дригом список нобелівських лауреатів.. більшість вчених будуть з жарких пісчаних та азіатських країн.. ріст народжування там на порядок вище, і міграція іде звідти, а не туди.. і до цього приведе байдужість і принцип "жити для себе".. НА ЖАЛЬ
-
Є різні групи аб На певний вид бактерій і тд Їх не можуть призначати пальцем в небо
-
якщо я біблію не бачу сенсу вивчати, то Коран, тору, і різні азіатські напрямки поготів.. я був на багатьох континентах.. склав свою власну думку,на відміну від тих,хто отримує її в церкві, наприклад..
-
Друзі, доброго ранку. Може в кого є цей препарат? Куплю 3-5 ампул!!!! Дуже важливо!!!
-
я відповім.. мене хрестили у 14 років.. в той час, як за це перестали розбирати батьків на роботах на партійних зборах.. хоч вони обоє були безпартійні.. Під час поїздок по світу я по можливості заходив у сотні церков і соборів різних релігій.. і залежно від того, що бачив, відчував, робив свої висновки.. це дуже довго розповідати..
-
віджиму овочів, ягід, фруктів теж..
-
оо.. це точно з біблії... ближнього, людину з іншими поглядами на якісь питання, назвати свинею.. бачте, я місцями теж трохи начитаний.. 😁 А існування Бога науково доведене? 🤔
-
я кілька разів писав, що правди не існує.. але в чаті не всі знають навіть про інь-янь.. 🤷♂
-
Дивно, що він не може підібрати аб