Деякі можуть бути залочені, якщо спеціальна акція. Але, зазвичай, ніхто так не робить. Я ще не стикався із тим, щоб продавали в кредит залочені телефони. Перед покупкою поцікавтесь і все.
Просто мне сказали что телефоны с Америки те что в кредите только работают с американскими снимками...поэтому и задумалась ..
Сначала хотела взять телефон в кредит так как все равно плачу за интернет 70$ в месяц , а так интернет типо в подарок
Дівчата, фанати серіалу Friends, 40 доларів і ви опинитися в декораціях цього серіалу! З рекомедацій, подовше залишайтесь на кожній позиції, не соромтеся, бо ми деякі пролетіли дуже швидко)
vm.tiktok.com/ZMFSyQmDU/
Я тут точно буду 3 года и выплачу кредит)
Просто после того как выплачу кредит я смогу пользоваться своей симкой в Украине?) Чисто теоретические вопросы 😅
Для OHIP
Подаваться можно не в любом офисе Service Ontario, а лишь в самых крупных. На данный момент в районе Торонто это: 777 Bay Street (Toronto); 3300 Bloor Street West (Toronto); 47 Sheppard Avenue East (Toronto); 3495 Lawrence Avenue East (Toronto); 1151 Dundas Street West (Mississauga).