Toronto Newcomers
-
Будь-який банк підходить.
-
всем привет, подскажите в каком банке открыть карту чтоб получить помощь от банка для новоприбывших?
-
Проверьте адрес отправителя, сравните с официальным. Такое письмо лепится за 3 минуты, а почту можно обозначить кратко, на неё тогда можно жамкнуть и посмотреть как действительно пишется
-
Доброго дня, можливо хтось отримував такого листа? Хотілося б знати чи це не развод? ))
-
Щиро Вам дякую...зробила запис...а яка ціна у них...на сайті пише 170,а до 15 років 130...
-
Вони все зробили як вимагає закон, але зрозумійте що партія може бути більша чим 100 тонн тому щось вони на виробництві могли пропустить або не вгледіли, і щоб конкретно провести все розслідування роблять згідно процедури. Але є і ще один момент, коли на виробництво приїжджає аудит то вони демонструють виконання цієї процедури відповідно вимоги аудитора, як замовника згідно процедурі . Це дуже важливий момент перевірки в якій підприємство показує як швидко він виконує дану процедуру.
-
Для вас як фахівця це зрозуміло та прийнятно. А для мене як споживача приємна несподіванка( знайти по моїй картці що я придбав в цьому магазині, знайти мої координати та повідомити мене про небезпеку). Я почав вже пакет з мукою, але вони прийняли та повернули гроші.😜
-
Відкликання продукції тобто певної партії це і є процедура, що там виявили щось небезпечне для вживання так буває, але це якість і відповідальність виробника, згідно виконанання даної процедури відповідно ISO 9001
-
Якщо ви хочете знижку, то вибирайте Ukraine national. Якщо за стандартною ціною, то work permit
-
immigrationmedicalcentre.ca/ukrainians-medical-exam-services-fees/ здесь будет хорошая цена
-
Ви зараз Торонто? Зайдіть до китайців на екскурцію.🤣
-
О...дві різні відповіді. То ж яка вірна?
-
Останній. Ukraine national - medical diagnostic test
-
Підкажіть. Яка правильна позиція на цей огляд
-
Я не понял юмора, китайцы неприкосновенные или? Если бы я про Украину такое услышал это норма но в Канаде, как так то?
-
Якщо в маленький китайський магазинчик, ще можливо завести будьщо( включно рибу) без сертифікатів, то я чомусь не впевнений що велика мережа цим буде займатися. З Костко мені звонили додому - просили повернути, коли відкликали партію муки.😜
-
на обе карты
-
Ребят у кого cibc банк с двумя годами бесплатного обслуживания. Это только на кредитную карту бесплатное обслужие или на дебет тоже? И ещё вопрос, что это за набор разных карт, что на фото были выше?
-
А я лучше куплю дикой (мусорная порода)трески чем химозной лососины ( ценная порода) с сертификатами 😃 это моя первая увага!
-
Дякую Тетьяна та Сенека за гарну лекцію про вирощування лосося та їх підвиди.🙏 Коли я купую рибу я перш за все звертаю увагу на великі мережі ( Costco, Loblaws, Metro….) А не на маленькі китайські магазинчики.😜
29 Jan 2023, 10:47
34986/115901
about 6 hours ago