Toronto Newcomers
-
Відкликання продукції тобто певної партії це і є процедура, що там виявили щось небезпечне для вживання так буває, але це якість і відповідальність виробника, згідно виконанання даної процедури відповідно ISO 9001
-
Якщо ви хочете знижку, то вибирайте Ukraine national. Якщо за стандартною ціною, то work permit
-
immigrationmedicalcentre.ca/ukrainians-medical-exam-services-fees/ здесь будет хорошая цена
-
Ви зараз Торонто? Зайдіть до китайців на екскурцію.🤣
-
О...дві різні відповіді. То ж яка вірна?
-
Останній. Ukraine national - medical diagnostic test
-
Підкажіть. Яка правильна позиція на цей огляд
-
Я не понял юмора, китайцы неприкосновенные или? Если бы я про Украину такое услышал это норма но в Канаде, как так то?
-
Якщо в маленький китайський магазинчик, ще можливо завести будьщо( включно рибу) без сертифікатів, то я чомусь не впевнений що велика мережа цим буде займатися. З Костко мені звонили додому - просили повернути, коли відкликали партію муки.😜
-
на обе карты
-
Ребят у кого cibc банк с двумя годами бесплатного обслуживания. Это только на кредитную карту бесплатное обслужие или на дебет тоже? И ещё вопрос, что это за набор разных карт, что на фото были выше?
-
А я лучше куплю дикой (мусорная порода)трески чем химозной лососины ( ценная порода) с сертификатами 😃 это моя первая увага!
-
Дякую Тетьяна та Сенека за гарну лекцію про вирощування лосося та їх підвиди.🙏 Коли я купую рибу я перш за все звертаю увагу на великі мережі ( Costco, Loblaws, Metro….) А не на маленькі китайські магазинчики.😜
-
не знаю, если делает наращивание. можете уточнить лично. albina rykova m.facebook.com/people/Albina-Rykova/100008971845283
-
Где качать карту бесплатных паркингов в Торонто?)
-
немного почитав, дикий лосось, его подвиды, водятся в северной части тихого океана. оттуда он поступает в ванкувер и далее а торонто. т.е. его не надо везти из норвегии
-
Я за весь світ не відповідаю, а дала відповідь яку використала в своїй практиці. І ця група не для роздумів щодо риби. Гарного дня!
-
Девочки кто знает хорошего мастера маникюра в Mississauga ? Нужно наращивание… И если кто знает мастера по наращиванию ресниц… спасибо заранее огромное ❤️
-
Ви самі дали собі відповідь на сіре питання, тому мені нічого додати
-
да дали видповидь что НИКАКИХ красителей нет и никакой он не химический, а по факту теперь читайте ссылки на научные статьи которые говорят что вы солгали)))
29 Jan 2023, 10:47
34993/117423
9 minutes ago