Toronto Newcomers
-
Мы прилетали в Монреаль, нам предоставили на первое время жильё бесплатно на 10 дней, через несколько дней муж после приезда один поехал в Торонто, так как там нашёл предварительно работу и там попросил у красного креста жильё на пару дней, ему дали но только на 3 дня так как в Монреале он уже воспользовался бесплатным жилье. К красному кресту обращался в аэропорту.
-
www.jobbank.gc.ca/findajob/resources/jobsforukraine
-
на 5 тысяч я бы даже пыль с системника тащил в Канаду. Нужно глянуть, есть ли какие-то курьерские служби, что не будут играть системником в футбол
-
Можете просити - може і видадуть. Я просила - але моєму 12річному дали візітор рекодс. Це на вигляд такій же документ, як і воркперміт. Насправді, для школи стадіперміт не потрібен. Як сказав імміграційний офіцер - його видають для студентів вузів , коли показуєш документ о зарахуванні до вуза. А по школах - Канада законодавче бере обов’язок безоплатно приймати у школи по адресу проживання всіх дітей, у яких хочаб один із батьків має воркперміт. І для цього потрібен ваш воркперміт , а у дитини достатньо візи у паспорті. Основне прикладне призначення в такому випадку візітор рекодс - це примітка в ньом CUAET. Бо це вона надає право отримати відразу OHIP
-
Якась картонна дурилка кругом )))
-
Ваші повідомлення звучать як звинувачення і спроба вчомусь викрити. Щиро бажаю Вам удачі і якнайскоріше втілити ваші ідеї в життя! Люди, написала сюди тільки тому що знаю, що дуже важко українцям знайти житло і отримати апрувал від лендлорда.
-
Міркуємо купити теж будинок у Беррі. Нам нарахували на 20 років по 4500$ у місяць. План вселити в бейсмент орендарів та буде будинок дешевше ніж студія в кондо :)
-
Не розумію вашого питання.