Toronto Newcomers
-
Обидва екзамени канають, і тут я погоджуюсь з вами 👌 обирайте, якщо треба академічно засвітити - IELTS, якщо немає великого значення - Celpip
-
Безперечно, для когось це буде плюсом, але знову ж, вам повезло не мати спікінг у той день, але таке може й не статися, будете бігти /їхати здавати спікінг одразу після екзу 😞
-
Для мене це було перевагою. Бо після 3 секцій я був трохи втомлений. Прийшов на спікінг в інший день (різниця там 1-2 дні). CELPIP не здавав, думаю, може спробувати. Але у кожного екзамена є свої особливості. Тому й цікавлюся, може хтось складав. Дякую.
-
В IELTS всі ті ж модулі (reading, speaking, listening and writing), але екзамен IELTS може розтягнутися на пару днів, бо спікінг здається окремо від інших частин екзамену. Це перше, друге - в IELTS завдання будуть важче і writing може бути знижений, щоб ви прийшли перекладати за гроші) я працювала в IELTS 😉
-
Весела відповідь)) я думав, щось предметне напишете. Правда в тім, що і IELTS, і CELPIP має 4 секції. Так, є CELPIP-LS (2 секції), але для Експрес Ентрі він не підходить. То який сенс його взагалі здавати? Аби себе потішити хіба. Моє питання було для тих, хто здавав обидва і може порівняти, в чому CELPIP легший (тексти простіші, тематика інша, формат іспиту і т.ін)
-
Celpip general test
-
Знайомі для pr здавали CELPIP
-
Возможно нужны для pr все модули. Но всё же для job offer более подходящий IELTS (и к нему готовятся для эмиграции например через EE), а CELPIP часто сдают уже находясь в Канаде (особенно если приехали как не основной заявитель и не очень надо для работы)
-
ChatrMobile тоже вроде как бесплатно. По укр паспорту выдают симки бесплатно, в аэропорту точно, на точках в городе не знаю. Пока только по канаде звонили. Фридом мне оформили с местной (не своей) кредитки, долларов в 40 обошлось..но там пакет с 6гб интернета. У chatr только 500мб