Toronto Newcomers
-
А что по ценам? CELPIP дешевле/дороже?
-
Я айлс сдавала в Украине, аилс тяжелее чем celpip
-
багато людей просять, кину сюди
-
Добрый день, есть ли здесь люди у кого супруги граждане Польши и кто семьей переехал по Cuate?
-
Так це дійсно трохи стресовіше Я так відповідала на одне питання і тільки по середині зрозуміла, що я не дочитала того питання і говорила щось зовсім не те😀 Прийшлось супер швидко імпровізувати😄
-
Я краще здала CELPIP 10/10/12/9 Але звісно повпливало що в Канаді трохи побула Не те щоб один з них був легшим, простт в CELPIP канадська вимова, то мені легше сприймається, ніж британська
-
Так, мабудь
-
Ні на спікінгу теж Звісно поінт на спікінгу не має бути дуже обширний бо часу мало, але це обов‘язково для високого скору
-
У celpip на спікінг 8 тестів буде, по 60 та 90 сек. То мабудь в writing тесті треба 2-3 поінти на підтримку
-
Можна бути носієм мови але завалити спікінг) там має бути чітка структура: introduction, 2-3 supporting points and summary А носій мови без підготовки може просто, як кажуть переливати з пустого в порожнє, і тут так не проканає😀
-
Не вчать тут в школі ніяки структури, не вигадуйте. Реальний носій пішов та здав селпіп на 7 не готуючись. , так само як чувак з України який готувався :) це приклад з моєї роботи
-
Была виза ещё фойлесс, надо было вклеить в течение 30 дней Не было паспорта заграна и вклеила почти 5 месяцев спустя. Здесь срабатывает человеческий фактор. Сначала одна отказала, потом подошла к другому работнику центра, объяснила ситуацию и она приняла документы на отправку. В итоге визу вклеили.