Toronto Newcomers
-
Переходите по ссылке, когда она становится активной и регестрируетесь)
-
Так, я знаю. Дякую
-
VFS отправляет не через почту польскую
-
Там в последнем приложении написанно что по этому айди можно отследить на сайте курьера партнера
-
Да извините не увидел что курьером
-
Але ж написано що відправили курєром
-
Думаю ні , питання до пошти 100%
-
Пошта Польська відправляла. Дякую, Завтра буду у Варшаві та піду шукати! А може бути таке що паспорт ще у візовому,?
-
Можливо треба відслідкувати через компанію якою відправляли ?!!
-
🤨🤨🤨
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, можливо хтось стикався з ситуацією? 16 травня прийшло з візового повідомлення, що мої документи відправлені курєром, але до сих пір немає жодної звістки. Де шукати паспорт?
-
Дякую
-
Ні) У вас все має бути добре і без бустера. Мій іміграційний консультант також сказав, що в Канаді немає терміну. Тому бустер - це на власний розсуд.
-
Обновите вакцинацию в дие
-
То виходить що якщо я незроблю бустер.то мене посадять на карантин.тому що у мене 29 .05 в дії закінчується термін вакцини?
-
І так, і так можна. Я зробила бустер, а мій син, 16 років, зробив 2 Pfizer, бо не хоче втрачати час на карантин, а одразу йти на якісь курси (summer camp) або шукати, де підробляти. Краків, Польша
-
Так в мене в дії і закінчується.і незнаю чи пробувати зробити бустерну дозу у Польщі чи ризикувати і їхати так.брат мені каже що у них в Канаді немає терміну вакцинації.
-