Toronto Newcomers
-
Это не совсем так, знакомый даже без гражданства, но с PR другой страны выехал буквально 2 недели назад. Не могу ручаться за законодательство, но знаю точно, что выезжал без какой либо коррупции, более того еще и военкомат посетив перед выездом
-
Всім привіт. Чи знає хтось перукаря в районі Bloor st?
-
в Манітобі та Саскачевіні тупо немає роботи, це всі знають. 70% всіх вакансій во всій Канаді - Онтаріо. То питання куди їхати для мене було однозначне )
-
жити треба там де є робота. А ПР так чи інакше буде, і не важливо яка то провінція
-
Це неправда . Якщо особа заїжджає по паспорту іншої країни то однаково спокійно по ньому виїжджає ( в мене особисто робили так робило багато знайомих, що одночасно громадяни і України и інших країн і Ізраїлю і Франції і Канади і Великобританїї ) Але якщо ти індивід, що заїхав по українському паспорту ( як шалений патріот, що повернувся під час війни), а хочеш виїхати по паспорту іншої країни , то ти не дуже м’яко кажучи розумний
-
Добрый день всем!можете ли ответить на вопрос, можно ли в Канаду заехать по внутреннему украинскому паспорту, если визу куаэт одобрили, опять же по внутреннему паспорту. Спасибо!
-
Можно подробнее
-
коли по ваших "рекомендаціях" люди позастріють в Україні то вони вам дякую не скажуть. ОСь вам історія - чувак народився в УССР в 1979 році, та через півроку сім'я до США поїхала жити. Зараз він привез генератори в Україну за свій кошт купив. Мало того що заставили за розтаможку платити, та ще й не випускали бо десь побачили - ооо та ви народилися в Вінниці! Ось повісточка ) Він зі скандалом зміг віїхати коли звернувся екстренно до посольства США
-
Спасибо