Toronto Newcomers
-
згоден з вами. Просто я не вважаю Квебек Канадою взагалі. Там навіть свій IRCC окремий від всієї Канади є. Як інша країна
-
Интересно, что на вопрос, зачем вам нужен PR, никто не упомянул налоги и другие вытекающие обязательства. А эти вопросы как раз и отличают вас от foreing workers. Не важно где и сколько заработал, будь добр отчитайся про уплату налогов и неси другие обязанности гражданина.
-
Кто-то считал, сколько налогов с ЗП в 100К приходится платить? В разных странах... Очень советую. И еще: какой cost of living. И сколько при уплате всех налогов, счетов, аренды/mortgage у вас останется на руках. Мне кажется, это важный вопрос, когда с $8300/month на семью из 4 чел вы сможете отложить 400-500$ или $4000. я просто спрашиваю, кто-то интересовался или есть самоцель получить PR а потом видно будет
-
ну от багато знайомих зараз в Португалії, як приклад. Гарна страна, тепло, сонячно, "автентично". ЗП середня в 3 разі меньша за Канаду ) Але страна гарна )
-
Працюючи в Польщі одна людина може заробляти на цілу сім'ю і відкласти трішки. Тут на аналогічній посаді, щоб відкласти таку ж суму, треба, щоб двоє працювало. Оренда в Кракові - 500 дол. Оренда в Торонто - 2000. Інші витрати: транспорт, автостраховка, мобільний/інет, комунальні - теж вищі. Якщо брати ЗП в 100К, то податки з'їдають половину.
-
То есть ну я говорю по фр и по- английски на двух канадских языках но в германии к примеру будет на 200 евро больше оставаться (что тоже не факт)и я всю семью дерну туда( которая тоже кстати на англ говорит) чтоб учить с нуля немецкий. Л- логика. А еще лучше болгарский в Болгарию😁
-
я порівнював з декількома країнами Європи. Ірландію, Германію та Болгарію. В Ірландії та Германії податки вище, та кост оф лівінг трошки але вищій за Канаду. Болгарія дуже дешева, це так. Але вона нічим не краще за Україну
-
Ну от. Заробив в Торонто, поїхав купив будиночок в Португалії А із Канадським паспортом будеш із Португалії звітувати про всі доходи, в т.ч. португальські. Я про те, якщо ти здібний і маєш кошти, то тебе будь-яка країна прийме. Але громадянство накладає обов'язки.
-
по перше з ЗП в 100к податки з'їдають рівно 30.5%. По друге чому Краков порівнюете з Торонто? Порівнбйте з Едмонтон краще, так чесно буде) По трете - сенс життя для вас це відкладання грошей?