Toronto Newcomers
-
Всім привіт! Прилітаємо 29.03. скажіть, будь-ласка, чи надають зараз готелі і які можете порадити недорогі альтернативи про всяк випадок?
-
Так, якщо ви оформили екстра допомогу від провінції.
-
/scam
-
Таке не можу підказати… але коли до мене подзвонили з emergency assistance, то питали 3 рази чи проходила я мед огляд, скільки це коштувало і чи маю я чекі… але я проходила в Польщі і не мала чека. Якщо б тут в Канаді, то повернули б разом з допомогою
-
Добрый вечер Подскажите пожалуйста, возможно у кого то был опыт Ребёнок забыл рюкзак в вагоне метро. Вышли и тут же сообщили работнику.К сожалению сразу найти не удалось, хотя она позвонила в поезд по идее. Были ли случаи нахождения через несколько дней? Они дали номер телефона и сказали звонить каждый день:(
-
Доброї ночі, Підкажіть ресурс на якому можна прочитати про неможливість або труднощі створення PRу в Онтаріо. Я бачу тут багато про це пишуть, але офіціального джерела з цим не бачу. Буду дуже вдячна бо зараз вирішую в якій провінції бути. А також, підкажіть будь ласка, як у вас з процесом пошука роботи в Торонто. Чи то Ок, що за тиждень ніхто не відповів на запит з резюме? На зо робити акцент? Чи є якісь поради, особливості?
-
федеральная система одинаково доступна для всех и отовсюду а провинциальных программ - десятки, думать и выбирать надо исходя из конкретно ваших данных, на этот вопрос увы никто вам не ответит, кроме иммиграционных консультантов на платной консультации П.С. да говорят онтарийские провинциальные программы - далеко не самый легкий путь
-
Спасибо ❤️