Toronto Newcomers
-
ну нет скакать по провинциям не гут, некоторые ревнуют, и даже снимают балы. да и зачем? зачем читать после если можно почитать сейчас? если входные параметры (опыт,язык,образование,тд) плохие - то тут или манитоба или атлантика.. в торонто вам делать нечего
-
И ванкувер
-
Калгарі гарний вибір. Але я так кажу - треба їхати туда де у вас буде робота. З ПР так чі інакше щось порюхаєте, якось воно вирішиться, а ось работу чка сподобається та з гарною оплатою, о це найважливіше.
-
Так, але толку ніякого поки що 😂
-
Цікаво, всім дякую за відповіді. Я з батьками прилетіли півтори тиждень назад у Торонто. Зняли на місяць Airbnb. Створили СІН, сим, банківськи рахунки та картки, резюме. Намагалися походити і попитатися за вакансії, по відправляли онлайн резюме. Подивилися хати, але щось тут дуже скрутно і дорого( Та і ще кажуть шо с ПРом біда. Подивилася Калгарі, думаємо може туди переїхати. Завтра туди лечу щоб подивитися хату і взагалі на місто. Але як там з ПРом і з роботою, ще для мене велике питання. У мене добра англійська, за освітою перекладач, аде з 6 річним досвідом бізнес аналітик в айті. Але я шукаю зараз роботу де інде, не тільки айті. І поки що глухо.
-
Емае, а що це за поінти? Де їх можна дивитися? І як дізнатись про такі несподіванки з переїздами 🙈
-
Ви трошки недоговорюєте. Як у вас все просто. Треба переїхати до манітоби, бросити работу в Торонто, знайти раьоту в манітобі, проробити там хочаб 6 міс і податись. Та молотись що місця хватить, бо по провінційній у манітобітам місць десь 5000 на рік