Це скоріше з якої сфери діяльності)
Особисто мій досвід був пошуку роботи такий
Як тільки прилетіла я вже по факту летіла на роботу по догляду і паралельно мені пощастило знайти роботу першу на різдвяному ярмарку, без знайомств, мені зателефонували в понеділок і спитали чи хочу та готова я вийти завтра на роботу) за 16$ на той момент , але у мене були хороші чайові
Ярмарок був тимчасовий і після закінчення я знову повернулась до пошуків стоматології, майже всі відмовляли на стадії бесіди по телефону як тільки чули, що у мене немає жодних паперів у плані сертифікатів та ліцензій
Прийняла рішення піти в коледж, вийшло скласти іспит і допуститись , отримала сертифікат і вже у період навчання знайшла першу роботу , так як досвід роботи хороший і я працювала у всіх напрямках далі було легше набагато і вже я могла перебирати зарплату та клініки
І коли я працювала в попередній клініці я просто відкрила резюме на індід ( зробила його видимим) і відправила декілька резюме ( буквально 3-5) і далі не мала часу
Але при цьому постійно телефонували і запрошували на співбесіди , так і вийшло що зателефонували і запросили у мою теперішню
1. Пишіть в резюме ключові слова, це те що зробить його більш «привабливим» я коли створювала резюме брала ключові слова навичка які хотіли клініки з відповідних вакансій і писала їх у свої навички
2. Подивіться можливо вам також необхідні якісь сертифікати отримати і з ним буде значно легше знайти роботу
3. Є ще як варіант сайти де люди пропонують послуги «чоловіка на годину» , так теж можна заробити собі на життя
4. Ну і звичайно чим більше у вас тут знайомств тим більше інформації
Бажаю вам успіхів у пошуку роботи😊