Toronto Newcomers
-
Предлагаю вашему вниманию совершенно Инновационный способ употребления табака. HOOKAPROX 2inone Pro Max Новый лидер на рынке кальяностроительтной инженерии, в сотрудничестве с лучшими ортодонтами планеты. Цена для первых 100 клиентов всего 699 420$ without tax. Text for purchase 💓
-
Будь-яких операторів тут треба шантажувати. Казати, щось, наприклад, "А мені в Bell пропонують 35$ за 100 Гб, я збираюся до них переходити. Ви мені можете щось цікаве запропонувати?". Обов'язково запропонують. Я так в файдо з 60$ до 35$ збив. До речі, коли переходите з одного оператора на інший, вам через якийсь час від старого оператора обов'язково прилітають цікаві плани, щоб вас повернути назад. Відповідаючи на ваше питання, я б взяв чи Файдо, чи Белл. Головне, не Freedom Mobile - якість покриття дуже погана, як на мене. А з приводу файдо - не знаю, як зараз, але рік тому їх емблема - милий песик - під час місяця прайду був змінений на двох гомосексуалістів, застигших в поцілунку. Це, скажімо так, не зовсім те, що я хотів бачити на своєму телефоні, але відкриваючи застосунок, кожного разу мав бачити.
-
І, до речі, помітив, що коли спілкуєшся з представниками операторів зв'язку, в якихось ТЦ, наприклад, вони завжди питають "Скільки ви платите зараз?" Це таке питання - маркер, на яке ніколи не треба відповідати чесно, якщо вас не влаштовує ваш тарифний план і ви хочете зменшити ваш платіж. Треба завжди казати щось близьке до 35 баксів за 50 - 100 Гб.
-
Привіт! Продаю квиток 🎫 на стендап Слави Комісаренка 🎤 Була на його стендапі того року і було 😍🔥 Цього року склалися інші плани і не можу піти :( , а квиток купляла заздалегідь 📆Дата: Неділя, Jun 30 2024 📍Адреса: Queen Elizabeth Theatre, 190 Princes' Blvd, Toronto, ON ⏰Час: Doors 7:00pm, show starts at 08:00pm Ціна: 💵$120 (в приват можу кинути чек) Місце: Row T, Seat 26 Оплата etransfer. Пишіть в приват кого цікавить 🫶🏼 Дякую!